Olympias, The Rooftop Bar: Μουσική στην Πανσέληνο, στην κορυφή ενός από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της πόλης

Η αρχοντιά και η σύγχρονη καθαρή όψη χαμογελά φιλόξενα στις νέες παρέες και τις παροτρύνει να γράψουν τη δική τους ιστορία, να πλέξουν τη δική τους μυθολογία. 

The LiFO team, 12.7.2022 | 11:19

Στο εμβληματικό κτίριο του ιστορικού ξενοδοχείου Ολυμπιάς, που αριθμεί 100 χρόνια ζωής από όταν κατασκευάστηκε, λειτουργεί και μας υποδέχεται το Olympias rooftop bar.

 

Σε αυτό το roof garden σε αγκαλιάζουν φιλόξενα η σύγχρονη αισθητική και μια fine drinking εμπειρία. Θέα που κόβει την ανάσα – Ακρόπολη, Λυκαβηττός, ιστορικό κέντρο και Κεντρική Αγορά – η μεγαλύτερη μπάρα ποτών και κοκτέιλ της Αθήνας σε ταράτσα και ένας ειδικά διαμορφωμένος για να λειτουργεί καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς χώρος μας περιμένουν καθημερινά στην κορυφή ενός από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της πόλης.

 

Στο Olympias rooftop bar η πόλη έχει έναν υπέροχο μεθυστικό αέρα. Η αρχοντιά και η σύγχρονη καθαρή όψη χαμογελά φιλόξενα στις νέες παρέες και τις παροτρύνει να γράψουν τη δική τους ιστορία, να πλέξουν τη δική τους μυθολογία. 

 

OLYMPIAS, THE ROOFTOP BAR: Μουσική στην Πανσέληνο

 

Μουσική στην Πανσέληνο Η πανσέληνος του Ιουλίου είναι αυτή του κόκκινου ελαφιού. Η δεύτερη υπερπανσέληνος του καλοκαιριού. Στο Olympias, the rooftop bar, στο ιστορικό κτίριο του Ξενοδοχείου Ολυμπιάς, στην γωνία Αθηνάς 57 & Σοφοκλέους, σας περιμένουμε για μια εξαιρετική μουσική βραδυά. Ακόμα μια φορά είναι μαζί μας η Βικτωρία Κιαζίμη (πιάνο) και ο Σπύρος Αρκούδης (τρομπέτα), και μαζί τους θα παρακολουθήσουμε την πορεία του μαγευτικού φεγγαριού από την κορυφή του Υμηττού, πάνω από την Ακρόπολη και πέρα προς τον Σαρωνικό. Η μουσική από πολλές χώρες, τον κινηματογράφο αλλά και γνωστους Έλληνες συνθέτες, πάντα αισθησιακή και καλοκαιρινή θα “συνομιλεί” με τα υπέροχα cocktails του μπαρ και το φεγγάρι.

 

Τρίτη, 14/7 Αθηνάς 57 & Σοφοκλέους Στον 6ο όροφο από τις 20.00

Οδηγός Διασκέδαση