Οι συναυλίες συνεχίζονται με ασφάλεια στην Τεχνόπολη

Όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Newsroom 16.9.2020 | 18:36

Από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκαν 35 συναυλίες, παρευρέθηκαν περισσότεροι από 23.000 θεατές, εμφανίστηκαν περισσότεροι από 280 καλλιτέχνες και μουσικοί και απασχολήθηκαν πάνω από 250 εργαζόμενοι στον πολιτισμό όλων των ειδικοτήτων.

 

Οι συναυλίες συνεχίζονται με ασφάλεια στην Τεχνόπολη

 

Όλα έγιναν με απόλυτη ασφάλεια και πάντοτε σύμφωνα με όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας: με πληρότητα 44% από την αρχή των συναυλιών, ήδη χαμηλότερη ακόμα και από τη χθεσινή ανακοίνωση των νέων μέτρων, με μόνο καθήμενους σε αριθμημένες θέσεις και ταξιθεσία, με σαφείς οδηγίες προσέλευσης πριν από τη συναυλία αλλά και παραμονής στο χώρο, με προαγορά εισιτηρίων, με υποχρεωτική χρήση μάσκας στο συναυλιακό χώρο, με διαρκείς απολυμάνσεις όλων των επιφανειών, τηρώντας όλες τις ενδεδειγμένες αποστάσεις και με λειτουργία διακριτού χώρου εστίασης στον οποίο τηρούνται όλα τα νόμιμα μέτρα που αφορούν τους συγκεκριμένους χώρους (διάταξη τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες, αποστάσεις, σταθμοί αντισηπτικών, απολυμάνσεις και πλήρως συμμορφωμένο προσωπικό).

 

Οι συναυλίες συνεχίζονται με ασφάλεια στην Τεχνόπολη


Όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Ισχύουν όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί.


Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε ζωντανά τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης.

 

Οι συναυλίες συνεχίζονται με ασφάλεια στην Τεχνόπολη


#ΜουσικήΤεχνόπολη
#HDikiSouTexnopoli
#SafetyFirst

 

Οδηγός Διασκέδαση