Οι Cosmonuts live στο Nomads Athens bar

Μαζί τους οι ανερχόμενοι Nathan & The Indigos.

The LiFO team, 31.3.2023 | 19:05

Την Κυριακή 2 Απριλίου, οι Cosmonuts σας υποδέχονται face-to-face στο υπόγειο του Nomads Athens, στο δικό τους lift-off party. Μαζί τους οι ανερχόμενοι Nathan & The Indigos, με ακυκλοφόρητο original υλικό! Μια βραδιά γεμάτη με μουσική, γέλιο και φυσικά άφθονo φαγητό.

 

Cosmonuts

 

Ατμοσφαιρικοί και groovy, οι Cosmonuts είναι εδώ για να κρατήσουν ζωντανό τον ήχο του ψυχεδελικού ροκ των 60s και 70s, με φωνητικά και κιθάρες παλιάς σχολής και κοφτά ρυθμικά. Ξεκινώντας από ένα υπόγειο στούντιο στην πόλη των Χανίων στα εφηβικά τους χρόνια γρήγορα κατάφεραν να σκορπίσουν αστρική σκόνη στις συναυλίες τους ανά την Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές τους τα δύο τους EP “Holidays in Andromeda” (2017) και “Leaps of Fate” (2020). Αποκορύφωμα του ταξιδιού τους μέχρι τώρα, η συμμετοχή τους σε δύο sold-out gigs σε Temple και Six d.o.g.s τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023 αντίστοιχα.

 

Nathan & The Indigos

 

Οι Nathan & The Indigos είναι ένα Art Rock σχήμα με δόσεις psychedelic rock το οποίο αφορά τις συνθέσεις του Nathan (Θανάσης Παναγόπουλος) μαζί με τους session μουσικούς που τον συνοδεύουν. Θα ακούσουμε την μέχρι τώρα νέα δουλειά που ηχογραφεί στο Electricity Sound Studio παρέα με τον παραγωγό Δημήτρη Σταϊκόπουλο.

 

Οι Cosmonuts live στο Nomads Athens bar

 

Μάθετε περισσότερα για το event:

Cosmonuts @ Nomads // Special Guest: Nathan & The Indigos

Οδηγός Διασκέδαση