Οι BON ENTENDEUR, K.atou και DJ Snatch έρχονται στο Ωδείο Αθηνών

Ένα αξέχαστο πάρτι γαλλικής ηλεκτρονικής μουσικής με ευφάνταστες διασκευές των ‘60s και ‘70s. 

The LiFO team, 29.4.2022 | 21:09

Οι Γάλλοι Bon Entendeur θα εμφανιστούν στην Αθήνα, στο πλαίσιο της περιοδείας «Minuit tour», την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, στο Ωδείο Αθηνών. Ένα αξέχαστο πάρτι γαλλικής ηλεκτρονικής μουσικής με ευφάνταστες διασκευές των ‘60s και ‘70s. 

 

Οι Bon Entendeur είναι ένα project που γεννήθηκε από τη συνεργασία τριών φίλων, Arnaud Bonet, Pierre Della Monica και Nicolas Boisseleau, που τους συνδέουν το πάθος τους για τη μουσική, την αισθητική και η αγάπη τους για τη γαλλική κουλτούρα.

 

Έκαναν το ντεμπούτο τους με το «Aller-Retour», που κυκλοφόρησε το 2019, το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, ενώ το πρώτο τους single, «Le temps est bon», είναι πλέον πλατινένιο. Οι ευφάνταστες διασκευές τους, με σύγχρονο electro ήχο, σε παλιά ξεχασμένα διαμάντια των ‘60s και των ‘70s τους έχουν φέρει στο προσκήνιο της  γαλλικής ηλεκτρονικής μουσικής.
 

 

Ωδείο Αθηνών: BON ENTENDEUR, K.atou και DJ Snatch

 

Το 2021 κυκλοφόρησε από τη Sony music το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο «Μinuit», όπου αναβιώνουν στοιχεία γαλλικής pop και με πολλές διάσημες φωνές της γαλλικής σκηνής όπως της Jane Birkin, της Françoise Hardy και του MC Solaar.

 

“ Bon Entendeur is in a voluntary pursuit to elevate culture in its own first language, through their own timeless sense of presence, aesthetics… and live performance. “ TRAX MAG 

 

Ωδείο Αθηνών: BON ENTENDEUR, K.atou και DJ Snatch

 

 

Η K.atou, κατά κόσμον Κατερίνα Μόρτζου, ξεκίνησε το DJing στην ηλικία των δεκαοκτώ. Σπούδασε στην Κέρκυρα, όπου η μουσική της δράση της περιελάμβανε μια ραδιοφωνική εκπομπή και μια σειρά από επιτυχημένα party. Έπειτα μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι εμφανίσεις της συνεχίζονταν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε γνωστά φεστιβάλ. Το 2006 η πρώτη της δουλειά βρίσκει στέγη στο Βερολινέζικο label Einmaleins. 


Τα set της καθώς και η ετήσια εμφάνισή της στα after-hours του Detroit Electronic Music Festival καταφέρνουν να γίνουν ταυτόσημα της underground house και techno σκηνής. Έχει παίξει σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καθώς και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event. Δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι: Einmaleins, LickMyDeck, Resopal, SonoVivo κ.α.  
 

Ωδείο Αθηνών: BON ENTENDEUR, K.atou και DJ Snatch

 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96.6 , DJ και μουσικός παραγωγός DJ Snatch , resident στα πιο eclectic στέκια της Αθήνας και Guest DJ ανα την Ελλάδα και το εξωτερικό εκπροσωπεί το Freestyle , με μουσικές όπως λέει και ο ίδιος "For The Mind,Body & Soul". Δουλειές του έχουν κυκλοφορήσει στην Τοο Slow Too Disco, Sound Of Everything, Beatnik City Rec, κ.α.

Οδηγός Διασκέδαση