ADVERTORIAL

Ήταν να μην γίνει η αρχή στο U R B A N I S M και το νιώθουμε ήδη στο πετσί μας ότι το ηλεκτρονικό «φορτίο» έχει αρχίσει να ανεβαίνει απότομα τον τελευταίο καιρό στο κέντρο της Αθήνας. Τα δύο event σε Πλατεία Σανταρόζα και Βαρβάκειο απέδειξαν ότι η περσινή φόρτιση του urban event δεν ήταν πυροτέχνημα αλλά μια δυναμική πραγματικότητα, με ανεβαστικό ρυθμό, electro ήχο, άπειρο κέφι και χορό με την μπίρα-συνώνυμο των urban vibes, Mythos να δίνει το δικό της τόνο στον πάρτι.

 

Με το φετινό σίκουελ στην Βαρβάκειο να ξεπερνάει ακόμα και το αντίστοιχο περσινό που ήταν το απόλυτο highlight, ο ξέφρενος ρυθμός και τα dance parties του U R B A N I S M έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την electro μπάρα των προσδοκιών και στο επόμενο βήμα δείχνει έτοιμο για απογείωση με τα δύο event που πλησιάζουν.

 

Ο Μύθος του U R B A N I S M συνεχίζεται
Φωτ: Θωμάς Γραβάνης
 

 

Η Ομόνοια «ντύνεται» ομάδα Yucatan

Το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Μαΐου η φόρτιση έχει ήδη ξεκινήσει στην πλατεία Ομονοίας. Στον πεζόδρομο της οδού Κοτοπούλη η ομάδα Yucatan μαζί με την μπίρα Mythos ετοιμάζονται να βάψουν το δρόμο με τα χρώματα της ηλεκτρονικής μουσικής, σε ένα party που ο ρυθμός θα έχει πάλι ρόλο πρωταγωνιστή και ο κόσμος θα αφεθεί στους ήχους της ομάδας που έχει συνδέσει το όνομά της με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πάρτι της χώρας.

 

Το «ζέσταμα» ξεκινά στις 15:00, τα ντεσιμπέλ όμως θα ανεβούν επικίνδυνα κατά τις 17:00, δημιουργώντας ένα υπαίθριο club πάνω στην κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας. 

 

Ο Μύθος του U R B A N I S M συνεχίζεται

 

Μουσική «εκτόξευση» στον Λυκαβηττό

Και αν στο event στην Ομόνοια η ηλεκτροπληξία είναι δεδομένη, τότε δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να χαρακτηρίσουμε ό,τι πρόκειται να συμβεί στον Λυκαβηττό δύο μέρες αργότερα. Την Κυριακή 28 Μαΐου το parking στον ιστορικό λόφο της Αθήνας βγάζει ήδη «σπίθες» προκειμένου να υποδεχτεί τους Street Outdoors οι οποίοι με την παρουσία τους υπόσχονται ένα πράγμα: Απογείωση.

 

Ο Μύθος του U R B A N I S M συνεχίζεται

 

Το «μπαλκόνι» της Αθήνας θα σφύζει από ενέργεια και ντεσιμπέλ, ένα μέρος όπου για πρώτη φορά στα χρονικά θα ξεχωρίζει και για κάτι άλλο πέρα από την μοναδική του θέα. Τη μουσική υπόκρουση και το ρυθμό του. Από τις 17:00 και μετά τo urban vibe, η ένταση και ο ρυθμός, παρέα με την μπίρα Mythos μπαίνουν σε U R B A N I S M συχνότητα και θέτουν τις βάσεις για ένα πάρτι που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό.

 

Θωμάς Γραβάνης
Φωτ: Θωμάς Γραβάνης

 

Ο Μύθος του U R B A N I S M, ως μέρος των δράσεων του Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζει στον δικό του ξέφρενο ρυθμό, ευελπιστώντας να βγάλει όλη την Αθήνα στους δρόμους. Και όπως φαίνεται αυτό θα γίνει.

 

Οδηγός Διασκέδαση