Το Not another Madonna Party δεν είναι ακόμη ένα συνηθισμένο πάρτι που αφορά την βασίλισσα της ποπ. Είναι η πέμπτη φορά που διοργανώνεται. Το πρώτο πάρτι είχε γίνει γίνει το 2013 στο Skull bar με επιτυχία.

 

Τέσσερα χρόνια μετά το πάρτι γίνεται υπερπαραγωγή. Πέρα από τον χώρο που τον φιλοτεχνεί όπως πάντα μοναδικά ο Γιώργος Κάλλας με μια νέα σειρά από τις γνωστές στένσιλ Μαντόνες του να κοσμούν τους τοίχους, αυτή την φορά ο Τάσος Κλειδωνόπουλος που το διοργανώνει μας επιφυλάσσει και μια μεγάλη έκπληξη για τους φαν.

 

Ο DJ θα παίζει μόνο τραγούδια της Μαντόνα ενώ όπως συνηθίζεται από τις προηγούμενες φορές θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα λειτουργεί ως ναός όπου θα μπορούν οι πιστοί οπαδοί της Μαντόνα να της ανάψουν ένα κεράκι.

 

Στην Like a Drag βερσιόν του, προσκαλεί 6 drag queens για ένα μοναδικό drag show αποκλειστικά και μόνο για να τιμήσουν την θεά Μαντόνα. Θα εμφανιστούν οι ChrajaΔούΚISSαΦιλοθέηHolly GraceHollywoodVoltaZackie Oh

 

Ο DJ θα παίζει μόνο τραγούδια της Μαντόνα ενώ όπως συνηθίζεται από τις προηγούμενες φορές θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα λειτουργεί ως ναός όπου θα μπορούν οι πιστοί οπαδοί της Μαντόνα να της ανάψουν ένα κεράκι, να διαλογιστούν αλλά και να πιάσουν κουβέντα με άλλους θαυμαστές της και να ανακαλύψουν τους τρόπους που τους ενώνει η διάσημη τραγουδίστρια.

 

«Η ιδέα για το πρώτο Madonna πάρτι που διοργάνωσα στριφογύριζε το μυαλό μου αρκετά χρόνια πριν όντως το κάνω», λέει «Μεγαλώνοντας στην Αθήνα, ήταν λίγες οι ευκαιρίες για κάτι τέτοιο, και -αν δεν κάνω λάθος- παλιότερα υπήρχε μόνο μία ομάδα που διοργάνωνε κάποια πάρτι κάθε φορά που η Madonna έβγαζε καινούριο άλμπουμ. Σκέφτηκα, λοιπόν, πώς θα ήθελα να οργανώσω το δικό μου πάρτι, χωρίς απαραίτητα να έχει να κάνει με την κυκλοφορία κάποιου άλμπουμ, καθώς το να γιορτάσεις τη Madonna, τη μουσική της, αλλά και την παρακαταθήκη της στην ποπ κουλτούρα, δεν χρειάζεται αφορμή. Αυτό όμως που διαφοροποίησε το πάρτι αυτό ήταν σίγουρα ο χώρος στον οποίο γίνεται, το Skullbar, που μου έδωσε τη δυνατότητα να στεγάσω ένα πιο “αντισυμβατικό” πάρτι, όχι μόνο λόγω της “σκοτεινής” φύσης του χώρου, αλλά και διότι είχαμε τη δυνατότητα, με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου μου και εικαστικού Γιώργου Κάλλα να επέμβουμε στους τοίχους του Skullbar και σε κάθε πάρτι να προσθέτουμε καινούριες τοιχογραφίες και στένσιλ με θέμα τη Βασίλισσα. Φέτος, στην πέμπτη διοργάνωση του πάρτι, που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό πλέον, αποφάσισα να καλέσω έξι από τις αγαπημένες μου drag queens της ανερχόμενης αυτής αθηναϊκής σκηνής και να αποτίσουμε μαζί φόρο τιμής στη Madonna, η κάθε μία με το δικό της μοναδικό τρόπο, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις δεκαετίες της καριέρας της».

 

17/3, Skull Bar,  Ιπποκράτους και Λάμπρου Κατσώνη 11, Νεάπολη, είσοδος ελεύθερη. 

Οδηγός Διασκέδαση