Nomads Athens: Μία εβδομάδα με ξεχωριστά events στη resto pub του Θησείου

Μία εβδομάδα με μουσική, γέλιο, άφθονη μπύρα και φαγητό.

The LiFO team, 17.10.2022 | 17:41

Μια εβδομάδα γεμάτη με μουσική, γέλιο και φυσικά άφθονη μπύρα και φαγητό, στο Nomads Athens, την ξεχωριστή πολυεπίπεδη resto pub στο Θησείο, με το υπόγειο live stage που η είσοδος του είναι μέσα από την pub, θυμίζοντας τα κρυφά μπαρ μέσα σε μπαρ που κάνουν θραύση εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. 

 

Μια εβδομάδα γεμάτη από event στο Nomads Athens

 

-Την Τρίτη 18/10 στις 21:00 ο Jef Maarawi σε ένα αποχαιρετιστήριο live με ελεύθερη είσοδο. Ο Jef Maarawi μπορεί να γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όμως είναι στην Αθήνα που έχει διαγράψει την καλλιτεχνική του πορεία, σε μουσική και θέατρο. Έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους στην Inner Ear (με τελευταίο το υπέροχο album Terra Papagalli του 2021, έναν φόρο τιμής στην αθηναϊκή exotica) και είναι απολαυστικός στα live με την larger than life εξωστρεφή παρουσία του.

 

Μια εβδομάδα γεμάτη από event στο Nomads Athens

 

-Την Πέμπτη  20/10 όπως και κάθε Πέμπτη τα επιτυχημένα Stand up comedy open mic με διαφορετικό παρουσιαστή κάθε φορά και ελεύθερη είσοδο. Ώρα έναρξης 21:00

 

Μια εβδομάδα γεμάτη από event στο Nomads Athens

 

-Την Παρασκευή 21/10 στις 21:45 ο ανερχόμενος Tom Yosi σε ένα space blues rock live με ελεύθερη είσοδο και αργότερα ο Christian Cambas σε ένα all night long set με είσοδο 5€

 

Μια εβδομάδα γεμάτη από event στο Nomads Athens

 

-Και το Σάββατο 22/10 οι ADC μας δείχνουν πως γίνονται τα ***** party σε ένα season opener και μια τετράδα djs που θα βάλουν φωτιά!

Οδηγός Διασκέδαση