Nervo & Don Diablo

Ένα από τα μεγαλύτερα ντουέτα της EDM σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα

Newsroom 17.11.2015 | 18:26

Nervo & Don Diablo

 

Το δεύτερο show των #madradionights φέρνει ένα από τα μεγαλύτερα ντουέτα της EDM σκηνής, τις Αυστραλές NERVO, τις πολυτάλαντες superstars DJs, αδερφές Mim και Liv, οι πρώτες γυναίκες σύμφωνα με το DJ Mag που έφτασαν ποτέ τόσο ψηλά στη παγκόσμια κατάταξη για το 2015.

Με τεράστια ζήτηση, το βαρύ τους πρόγραμμα τις ταξιδεύει σε κάθε άκρη του πλανήτη, από την Ίμπιζα στη Σιγκαπούρη, από τις ΗΠΑ στην Αυστραλία, παίζοντας στα μεγαλύτερα clubs και festivals του κόσμου και με συνεχείς παρουσίες στα Tomorrowland, TomorrowWorld, EDC, Ul-tra, Creamfields.

 

Nervo & Don Diablo


Έχοντας κάνει τη παραγωγή σε πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Kelly Rowland, Kylie Minogue, Kesha, David Guetta και Armin van Buuren, οι Nervo έχουν να επιδείξουν ένα πλούσιο ρεπερ-τόριο επιτυχιών και συνεργασιών.

Μαζί τους ο δαιμόνιος και περιζήτητος Ολλανδός, DON DIABLO. Ο Don έχει στο ενεργητικό του πολλαπλές TOP5 επιτυχίες στο Beatport με τραγούδια όπως τα "AnyTime", "Starlight" και "On My Mind", έγινε και περιζήτητος remixer για καλλιτέχνες όπως Madonna, Ed Sheeran και Rudimental.

 

Nervo & Don Diablo


Οι διάσημες θηλυκές παρουσίες της EDM και ο Ολλανδός Don Diablo θα εμφανιστούν στα #madradionights, για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο GAZI MUSIC HALL (Ιερά Οδός 7-13, ΓΚΑΖΙ)


Προπώληση:

SOLD OUT τα εισιτήρια των 13 Euro & 16 Euro.

Μπορείτε να προμηθευτείτε:
Arena: 20 €/άτομο
Early Entry Arena (1 ώρα πριν): 22 €/άτομο
Balcony: 24 €/άτομο
Διαθέσιμα VIP On Stage Tables και Vip Balcony Tables

Στο Viva.gr, στα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOT, IANOS, MEDIA MARKT, Reload και τηλεφωνικά στο 11876!