Το Λοσάντζελε και τέσσερις από τους καλύτερους local κωμικούς πάνε στο ΟΑΚΑ σε μία stand-up comedy βραδιά

Τα CU Drive-In events συνεχίζονται και την Κυριακή 19/7.

Newsroom 13.7.2020 | 11:49

ADVERTORIAL

Το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα είναι διαφορετικό μεν από τα υπόλοιπα, αλλά δεν στερείται διασκέδασης, αφού οι CU Drive-In εμπειρίες έχουν κερδίσει την προσοχή του κοινού.


Αν ήσασταν σε ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που βρέθηκαν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου στον Λυκαβηττό, τότε σίγουρα ξέρετε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε. Αν ωστόσο δεν καταφέρατε να ήσασταν εκεί, μιλάμε για το Talk of the Town Drive-in Concert που διοργάνωσε το Vodafone CU με τους INCO στον λόφο του Λυκαβηττού.


Η συναυλία ξεκίνησε με τον χώρο γεμάτο αυτοκίνητα που περίμεναν να δουν τους αγαπημένους τους Inco on stage. Κάθε αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε έναν μικρό μεν –ασφαλή δε- χώρο διασκέδασης, τραγουδούσε μαζί με την μπάντα στον ρυθμό των μεγαλύτερών τους επιτυχιών, ενώ ο front-man Ηλίας Μπόγδανος, ξεσήκωνε τους CU συνδρομητές με την φοβερή του ενέργεια.

 

 


Επίσης, αν πιστεύατε ότι από το φετινό καλοκαίρι θα λείπουν το γέλιο, οι αυθόρμητες βραδιές και οι ακόμα πιο δυνατές εμπειρίες, τότε ετοιμαστείτε για μία ανατρεπτική Stand-Up Comedy παράσταση. Την Κυριακή, 19 Ιουλίου, έρχεται η δεύτερη Drive-In εμπειρία του CU, αυτή τη φορά στο parking του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών (ΟΑΚΑ).

 

Tέσσερις από τους καλύτερους local κωμικούς, καθώς και όλο το crew του αγαπημένου μας comedy club, μεταφέρονται για μία βραδιά απο το Λοσάντζελε στο CU Drive-Ιn. Οι πρωταγωνιστές, Κώστας Μαλιάτσης, Ηλίας Φουντούλης, Άγγελος Σπηλιόπουλος & Γιάννης Ρούσσος, είναι πανέτοιμοι για μία και μοναδική παράσταση με γνήσιο και ατόφιο χιούμορ.

 

Το Λοσάντζελε και τέσσερις από τους καλύτερους local κωμικούς πάνε στο ΟΑΚΑ σε μία stand-up comedy βραδιά


Οι πόρτες του event ανοίγουν στις 19:00 και η παράσταση ξεκινάει στις 21.00. Οι διοργανωτές, προτείνουν σε όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε την εμπειρία από κοντά, να φτάσετε στο σημείο από νωρίς, τόσο για να αποφύγετε την κίνηση, όσο και για να τοποθετηθείτε στις καλύτερες θέσεις που θα σας υποδείξουν οι παρκαδόροι, προκειμένου να απολαύσετε την πιο OPEN εμπειρία όσο πιο κοντά γίνεται.


Επιπλέον, αν είστε από αυτούς που δεν μπορούν να βλέπουν παράσταση χωρίς να τσιμπάνε και κάτι, να σημειωθεί ότι στην Stand-Up Comedy βραδιά στο ΟΑΚΑ θα λειτουργεί και food truck με όλα τα απαραίτητα εφόδια. Τίποτα δεν θα λείπει από αυτή τη βραδιά.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το event θα βρείτε στο: https://www.facebook.com/events/588871025388761/

Οδηγός Διασκέδαση