Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Danny Tenaglia στην Ιερά Οδό

Το πρώτο KIIK event φέρνει τον θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Αθήνα και μαζί τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Way Out West (Nick Warren & Jody Wisternoff)

Newsroom 18.10.2018 | 12:09

Η νεοσύστατη ομάδα KIIK παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής Danny Tenaglia και τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Way Out West (Nick Warren & Jody Wisternoff).

 

Το KIIK.01 event θα διεξαχθεί στην Ιερά Οδό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και το line up του συμπληρώνουν οι Adrianos Papadeas, George Seragos και Christian Cambas.

 

Ο Νεοϋορκέζος Danny Tenaglia όντας ενθουσιασμένος από τις μουσικές των The Trammps, Marvin Gaye και Giorgio Moroder, ξεκίνησε να συλλέγει δίσκους σε ηλικία μόλις 10 ετών. Στα 18 του έγινε τακτικός επισκέπτης του Paradise Garage, όπου σαγηνεύτηκε από το ποικιλόμορφο και χωρίς μουσικά όρια DJ set του resident DJ Larry Levan. Σύντομα θα ξεκινούσε την δική του καριέρα του ως DJ και παραγωγός.

 

Η δισκογραφία του περιλαμβάνει ρεμίξ για καλλιτέχνες όπως Depeche Mode, Madonna, Janet Jackson, Faithless και Green Velvet, δύο άλμπουμ στις δισκογραφικές Tribal και Twisted, 15 CD συλλογές για το περιοδικό DJ Mag και για δισκογραφικές όπως Global Underground και Tommy Boy Records, και δεκάδες single με το πιο πρόσφατο στην Drumcode. Η πάνω των 30 ετών μουσική του πορεία, περιλαμβάνει gigs σε όλο τον κόσμο, residencies σε Νέα Υόρκης, Μαϊάμι και Ίμπιζα, μία υποψηφιότητα για βραβείο Grammy και δεκάδες ακόμα υποψηφιότητες αλλά και βραβεία στα DJ Awards και International Dance Music Awards (IDMA).

 

Το δίδυμο των Βρετανών Jody Wisternoff και Nick Warren σχηματίστηκε το 1992. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο δισκοπωλείο όπου εργαζόταν ο Nick Warren και ανακάλυψαν το κοινό τους πάθος για τους electronica, house και trance ήχους. Τότε, ο Nick Warren ήταν γνωστός balearic DJ και party promoter ενώ ο Wisternoff είχε μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή καθώς έγραφε μουσική από τα εφηβικά του χρόνια.

 

Ξεκίνησαν να γράφουν μουσική μαζί και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single το 1994. Οι επιτυχίες που έκαναν τα κομμάτια τους Ajare (1994) και The Gift (1996) εκτόξευσε την καριέρα τους και το 1997 ήρθε η κυκλοφορία του ντεμπούτου ομώνυμου άλμπουμ τους. Παράλληλα, έως και σήμερα, παίζουν και γράφουν μουσική ως σόλο καλλιτέχνες. Ως Way Out West κάνουν live performances και έχουν κυκλοφορήσει επιπλέον τα άλμπουμ Intensify (2001), Don't Look Now (2004), We Love Machine (2009), Tuesday Maybe (2017) και Tuesday Maybe – Remixed (2018).

 

Το LIFO.gr εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected], με τίτλο «Danny Tenaglia», μέχρι αύριο, Παρασκευή 19/10, στις 15:00. Στο κείμενο του mail γράψτε το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail.

 

Info

Danny Tenaglia και Way Out West στην Ιερά Οδό

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ιερά Οδός: Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι, Αθήνα

Ώρα Έναρξης: 23.00

Facebook event

Facebook page

Εισιτήρια: Presale tickets: 25 €, στην είσοδο: 30 €

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 690 9845101

Οδηγός Διασκέδαση