ADVERTORIAL

 

Το όνομά της έχει συνδεθεί και όχι άδικα με την premium φιλοξενία και τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη. Η Imperial Hospitality εδώ και χρόνια έχει κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο από τα δύο 4αστερα ξενοδοχεία της στην «καρδιά» του κέντρου της πόλης, το Imperial Plus | Urban Smart Hotel και το Imperial Palace | Classical Hotel που είναι πάντα έτοιμα να προσφέρουν ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την άνεση και τον προσιτό, άμεσο χαρακτήρα ενός city hotel.  Παράλληλα με τα ξενοδοχεία, ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε ανθρώπου έχει κερδίσει και το Imperial Port | Convention Club, ο μεγαλύτερος χώρος για δεξιώσεις και event με πισίνα στη πόλη και συγκεκριμένα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

 

Στις minimal industrial εγκαταστάσεις του πολυχώρου αυτού συνδυάζονται εικόνες από το Μαϊάμι και το Ντουμπάι με τα χρώματα των Κυκλαδίτικων νησιών.

 

Το καλοκαίρι έχουμε σοβαρό λόγο να παραμείνουμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

Στους χώρους του συνυπάρχουν ο ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος της πισίνας ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους επισκέπτες, οι σύγχρονοι χώροι εκδηλώσεων με αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν από 50 έως και περισσότερα από 1000 άτομα ανά εκδήλωση με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ανοιγοκλειόμενες οροφές και αποσπώμενους γυάλινους τοίχους ικανοί να καλύψουν ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις, με δικό τους parking, καταπράσινοι κήποι κατάλληλοι για τη διοργάνωση ενός εταιρικού cocktail ή μιας δεξίωσης, privet εστιατόριο με υπέροχη θέα τόσο στη πισίνα όσο και στο λιμάνι, έτοιμο να σας παρασύρει σε ένα μοναδικό ταξίδι απόλαυσης για όλες τις αισθήσεις σας καθώς και Roof Garden με θέα όλη τη πόλη.

 

Πάνω από όλα όμως το Imperial Port | Convention Club έχει πετύχει το αδιανόητο. Να προσελκύσει τον κόσμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ακόμα και αν είναι καλοκαίρι. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι «αντίπαλός» της είναι η φημισμένη Χαλκιδική καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα μέρος με μεγάλη δυναμική και ισχυρή προσωπικότητα.

 

Το καλοκαίρι έχουμε σοβαρό λόγο να παραμείνουμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

Η πιο εντυπωσιακή πισίνα της πόλης

Ήταν γνωστό από καιρό ότι κάτι καλό ετοιμαζόταν στον μοντέρνο και πολυτελή χώρο του Imperial Port | Convention Club χωρίς να γνωρίζουμε όμως τι είναι αυτό. Τελικώς μαζί με το πολυποίκιλο μείγμα συναισθημάτων στον τομέα φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης, η Imperial Hospitality έκανε ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας στην ήδη καλοφτιαγμένη εξίσωση της, τη διασκέδαση.

 

Το μεγαλύτερο ατού προκειμένου να μας αποτρέψει να φύγουμε για παραλία, παραμένοντας στην πόλη καλοκαιριάτικα είναι η κατά πολλούς «καλύτερη πισίνα της Θεσσαλονίκης». Ο συγκεκριμένος χώρος υποδέχεται καθημερινά από τις 11:00 το πρωί τους καλεσμένους και εντυπωσιάζει τους πάντες με την αλά Μαϊάμι- Ντουμπάι αισθητική, τα γήινα χρώματα Ελλάδος και τις άπειρες δυνατότητές του.

 

Το καλοκαίρι έχουμε σοβαρό λόγο να παραμείνουμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

Από το εμφατικό τζακούζι, τους αναπαυτικούς καναπέδες και ξαπλώστρες ή τους υδάτινους καταρράκτες που συνθέτουν ένα premium συναίσθημα που πετυχαίνει απολύτως τον σκοπό του. Να συνδυάσει τη φιλοξενία με τη διασκέδαση.

 

Στον εξωτερικό χώρο του Convention Club με θέα τους γερανούς του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνουμε την αισθητική του χώρου και τους εύθυμους ήχους των DJs παρέα με τα signature δροσερά κοκτέιλ του pool bar, ενώ ξυπνάμε ευχάριστα τους γευστικούς μας κάλυκες με τις επιλογές του comfort menu (sushi). Η εμπειρία όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς τα vibes της διασκέδασης μεταφέρονται το βράδυ, εκεί όπου τα κοκτέιλ και η καλή διάθεση συνεχίζουν να έχουν κυρίαρχο χαρακτήρα, κάνοντας ακόμα και εμάς τους Αθηναίους να ζηλεύουμε τη συγκεκριμένη εικόνα.

 

Το καλοκαίρι έχουμε σοβαρό λόγο να παραμείνουμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

Αναμφίβολα μια επίσκεψη στον πολυτελή χώρο του Imperial Port | Convention Club αποτελεί πλέον το Νο1 προορισμό για όσους θέλουν να χαρίσουν μια ξεχωριστή αίσθηση στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους όντας μια εμπειρία που δεν είναι βγαλμένη από τα συνηθισμένα, ελληνικά δεδομένα αλλά με επιρροές από τα διάσημα και αξιοζήλευτα πάρτι του εξωτερικού. Μια εμπειρία που μας ταξιδεύει σε άλλες πολιτείες και μας κάνει να ξεχάσουμε τις παραλίες της Χαλκιδικής ακόμα και αν είναι καλοκαίρι.

 

Μια εμπειρία που ευθυγραμμίζεται 100% με το μότο της εταιρείας. «Ό,τι κάθε υπηρεσία αξίζει».

 

Βιώστε και εσείς την εμπειρία του Imperial Port | Convention Club με μια προσφορά γνωριμίας που δεν θα πιστεύετε. Καλέστε στο +30 2310508300 και επωφεληθείτε. Αξίζει.

Ακολουθείστε τα social του ομίλου για περισσότερες προσφορές:

Facebook: Imperial Hospitality 

Instagram: imperialhospitality

TikTok: imperialhospitality

LinkedIn: Imperial Hospitality

YouTube: Imperial Hospitality

 

INFO

Website: imperialhospitality.gr

Email: [email protected]

26ης Οκτωβρίου 59, Θεσσαλονίκη

https://goo.gl/maps/KUhLZLPM5RZHtBuG8

Τ. +302310508300 | ext. 3

Οδηγός Διασκέδαση