Hugo Kant/ Billa Qause/ Alex Flexible Sounds

Ο Hugo Kant μαζί με τους Billa Qause και Alex Flexible Sounds live στο six d.o.g.s

Newsroom 22.9.2018 | 00:00

O Quentin Le Roux a.k.a. Hugo Kant ξεκίνησε την σόλο δισκογραφία του το 2011 με την κυκλοφορία του ΕΡ “Searching London” και τη συνέχισε με το LP “I Don’t Want To Be An Emperor”. Έχει πολλές και σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του με καλλιτέχνες όπως οι Jenova 7, Screenatorium, Audiophysical, Ancient Astronauts, Karthala 72 αλλά και Chinese Man και The Herbaliser.

 

Το 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερο ΕΡ του με τη συμμετοχή του MC Lost Poet και remix από Chinese Man και The Herbaliser. Το 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο LP του “Point Of No Return” με την συμμετοχή της Kathrin DeBoer των Belleruche στα φωνητικά. Το 2017 παρουσίασε το 3ο άλμπουμ του με τίτλο “Out Of Time”. Ήδη εργάζεται πάνω σε νέο υλικό, μέρος του οποίου θα παρουσιάσει ζωντανά στο live του στο six d.o.g.s.

 

O Billa Qause, ενεργό μέλος της ελληνικής underground beatmaking σκηνής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Χρησιμοποιώντας ένα κράμα samples από διάφορα είδη μουσικής (Jazz, Blues, Rock, Folk, Reggae, Dub) και μέρη της γης, τα προσαρμόζει σε downtempo ρυθμούς δημιουργώντας τη δική του αισθητική στη μουσική.

 

Δουλεύοντας είτε hardware (MPC /SP) είτε software (PC), ο Billa σε κάθε live παρουσιάζει την μουσική του διαδραστικά, αλλάζοντας την αρχική δομή των tracks του, μεταμορφώνοντας τα κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό.

 

Μέλος των AndyFellaz, Wolfy Funk Project και Pad Trio στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικά άλμπουμ (Jazzova, E-Chop, Zentai Teki ni, Rest in Beats, Zentai Teki Ni το EP). Έχει μοιραστεί την σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Dj Krush, The Herbaliser, Ltj Bukem, Wax Tailor, Guts, Panda Dub και Gramatik, μεταξύ άλλων.

 

Γεννημένος στην Αθήνα ο Alex Flexible Sounds, dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του cannibal radio έχει παρουσιάσει αρκετές αποκλειστικές συνεντεύξεις και mixes μουσικών που καλύπτουν μεγάλο φάσμα του χώρου. Συνεργάζεται ως resident ή guest dj με διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας εδώ και χρόνια. 'Eχει στο ενεργητικό του events με πολλούς καλλιτέχνες από διάφορες μεριές του κόσμου, όπως οι Shawn Lee's Ping Pong Orchestra, Ray Lugo, Ancient Astronauts και Hashfinger μεταξύ άλλων.

ΠΟΤΕ22/09/2018 - 22/09/2018
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση