ADVERTORIAL

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας, Horror Things, επέστρεψε για πέμπτη χρονιά με άρωμα χριστουγεννιάτικου εφιάλτη και τρομακτική επιτυχία. Οι χριστουγεννιάτικοι φόβοι πήραν παράταση στο Xmas Edition Horror event για 2 επιπλέον εφιαλτικές παραστάσεις στις 22 και τις 23 Δεκεμβρίου.

 

Ο θρυλικός Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης (Nightmare Before Christmas) του Tim Burton επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ μια ημέρα πριν σας προσκαλούμε να κάνετε μαζί μας Μαύρα Χριστούγεννα (Black Christmas).

 

Cinema Alive HORROR THINGS XMAS EDITION 22 ΚΑΙ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Φέτος, επίτιμοι καλεσμένοι στο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε για δύο τριήμερα, με παράταση έως και τις 23 Δεκεμβρίου είναι ο Άγιος Βασίλης, ο Grinch και άλλα πλάσματα της φαντασίας που ανήκουν στο σκοτάδι. Μέσα από ένα συναρπαστικό κυνήγι τρόμου οι θεατές ζουν τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο εφιάλτη.

 

Το κοινό περιηγείται σε έναν μοντέρνο χώρο με ειδικούς φωτισμούς, installations, αλλά και δεκάδες ηθοποιούς και ανιματέρ. Στοιχειωμένα σκηνικά και η ομάδα του Cinema Alive κερνούν χριστουγεννιάτικο τρόμο στο Φεστιβάλ Horror Things που ανακοινώνει την παράτασή του για δύο ακόμα ημερομηνίες: στις 22 & 23 Δεκεμβρίου.

 

Cinema Alive HORROR THINGS XMAS EDITION 22 ΚΑΙ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Αντισυμβατικό, ανατρεπτικό, σκοτεινό, την ώρα που όλοι ανάβουν τα φωτάκια του δέντρου εμείς σβήνουμε όλα τα φώτα για να απολαύσουμε θρυλικές ταινίες τρόμου να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας.

 

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, Cinema Alive, μετά από αλλεπάλληλες SOLD-OUT παραστάσεις και περισσότερους από 20.000 θεατές, ήρθε για το καθιερωμένο του ραντεβού τρόμου αυτή τη φορά σε Xmas Edition στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, έναν μοναδικό χώρο έκτασης 1.500τμ, με ειδική διαμόρφωση η οποία απαρτίζεται από οθόνες με visuals συνολικής επιφάνειας 800τμ.

 

 

Προσκαλούμε όλους όσοι τρέμουν την περίοδο των γιορτών σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με περισσότερους από 40 ηθοποιούς και ανιματέρ, πολύ σκοτάδι και ειδικά εφέ που θα σας κρατήσει ξύπνιους όλη την περίοδο των γιορτών. Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, ειδικά εφέ, horror visuals, φωτισμοί, θεματικό μενού και spooktacular cocktails σε περιμένουν και στις 22 και 23 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου - Le Mystère Méliès, για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία τρόμου.


- Horror Διαδρομή
- Εντυπωσιακές video 3D mapping προβολές
- Φωτισμοί και ειδικά εφέ
- Xmas drinks, cocktails και μενού
- Η μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην Ελλάδα
- Και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

 

Cinema Alive HORROR THINGS XMAS EDITION 22 ΚΑΙ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ



Δεν πιστεύουμε να φοβάσαι?!

 

Ο βασικός σκοπός του CINEMA ALIVE είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας. Τα Immersive Events αποτελούν την απόλυτη τάση του 21ου αιώνα στο χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

 

-Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 16ετών

-Η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα με:

  • Καρδιακά προβλήματα
  • Επιληψία
  • Εγκυμονούσες


Πρόγραμμα παραστάσεων

22/12  ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ | BLACK CHRISTMAS  (2019)

23/12 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ | NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

 

Cinema Alive HORROR THINGS XMAS EDITION 22 ΚΑΙ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Πληροφορίες - Horror Things Xmas Edition

Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου - Le Mystère Méliès

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου μετατρέπεται στο Le Mystère Méliès, ένα φαντασμαγορικό show που συνδυάζει ένα καταιγιστιστικό show εικόνων, δράσης και κινηματογράφου.

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:45
Η παράσταση τελειώνει: 00:00

Παραγωγή: Too Many Rules & Cinema Alive.

 

Προπώληση εισιτηρίων

Προπώληση: https://www.more.com/cinema/horror-things-2023/

Early bird 15€

Phase 1: 18€

Phase 2: 20€

 

Η χωρητικότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη και σας συνιστούμε την προαγορά του εισιτηρίου σας!

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.com και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

 

Social Media

Website: tmrgoc.com

Facebook: TMR Entertainment Group 

Facebook event: fb.me/e/PUahhAnL

Instagram: tmrgoc

 

Οδηγός Διασκέδαση