Horror After Dark στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου έρχεται το τρίτο late night event της Τεχνόπολης

Newsroom 11.10.2019 | 13:15

Η νύχτα πέφτει στο Μουσείο ξανά! Μετά την επιτυχία των προηγούμενων late night events, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το British Council και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, επανέρχεται για τρίτη φορά με horror διάθεση. Dj sets, make-up special effects, ευφάνταστα παιχνίδια ρόλων, προβολές και πολλά ακόμα μας προ(σ)καλούν να ξενυχτήσουμε στους χώρους του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας για μία νύχτα to be remembered.


Let's be late λοιπόν. Το τρίτο late night event «πέφτει» την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου. Η πιο horror νύχτα της ζωής σου ξεκινά με μία ηχητική βόμβα που έρχεται να σε απογειώσει. Η διάσημη Βρετανίδα DJ & ραδιοφωνική παραγωγός Jamz Supernova είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της νέας γενιάς με έδρα το Λονδίνο και ιδιαίτερη αγάπη στα club sounds. Έρχεται να ταράξει τα νερά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και να δώσει μια γεύση από τους ήχους του ανανεωμένου Selector, τη διεθνή ραδιοφωνική εκπομπή του British Council.

 

Horror After Dark στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Jamz Supernova


Ταυτόχρονα, η εξαιρετική ομάδα make-up artists του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αντλώντας έμπνευση από horror characters και την Día de los muertos, θα σε περιμένει στο πιο spooky Make Up Station για να σε μεταμορφώσει στην πιο τρομακτική εκδοχή του εαυτού σου.


Κι όλα αυτά για να είσαι έτοιμος να ζήσεις τους χώρους του Μουσείου αλλιώς μέσα από τα τρομακτικά παιχνίδια ρόλων της ομάδας LARP Project: Athens! Οπλίσου με θάρρος και ετοιμάσου για ένα ταξίδι διαφυγής από τον Κόσμο των Νεκρών. Αν πιστεύεις πως υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στην άλλη πλευρά... the game is on.


Παράλληλες προβολές horror ταινιών εποχής θα σε βάλουν ακόμα περισσότερο στο σκοτεινό κλίμα, μαζί με πολλές ακόμα εκπλήξεις σε ένα σκηνικό από τον άλλο κόσμο.

 

#20yrsTECHNOPOLIS

#LetsbeLate

#IndustrialGasMuseum

#my_igm

 

Horror After Dark στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου


Info

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική αυλή

Πειραιώς 100, Γκάζι

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ώρες διεξαγωγής: από τις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

 

*Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

Οδηγός Διασκέδαση