The High Bar: Ένα νέο κοκτέιλ μπαρ και roof garden ανοίγει τις πόρτες του στο Γκάζι

Την Παρασκευή, 27.05.2022 στις 21:00, το Γκάζι θα αποκτήσει ένα νέο hot spot για να το επισκεφθείτε.

The LiFO team, 26.5.2022 | 12:59
ADVERTORIAL

 

Ηομάδα του The High Bar ονειρευόταν για πολλά χρόνια να δημιουργήσει ένα μπαρ που θα έχει την εμφάνιση που ήθελαν και θα ήταν λίγο διαφορετικό από τα άλλα μπαρ. Στην κομψή πλευρά, αλλά χωρίς την σνομπ συμπεριφορά. Ένα μέρος που θα συνδέει το παρελθόν και το μέλλον -παλιές τέχνες και νέες.

 

Στόχος τους είναι να δώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες τους, μια εμπειρία που να εμπλέκει όλες τις αισθήσεις, ξεκινώντας από τον οπτικό σχεδιασμό του μπαρ και φτάνοντας μέχρι τη γεύση των κοκτέιλ που φέρουν την υπογραφή τους, τα οποία δημιουργούνται κυρίως με σπιτικά υλικά και ανανεώνονται και βελτιώνονται συνεχώς.

 

THE HIGH BAR: Νέο κοκτέιλ μπαρ & Roof Garden στο Γκάζι


Έχουν επενδύσει πολλή σκέψη για τον σχεδιασμό του κάτω μπαρ, λαμβάνοντας στοιχεία κλασικού vintage σε συνδυασμό με φουτουριστικές και κάποιες ιδέες steam punk για να ολοκληρώσουν την ιστορία. Θα έχουν επίσης δύο διαμερίσματα που θα χρησιμοποιούνται ως airbnbs στον πρώτο όροφο, προσφέροντας μια σπάνια εμπειρία στους επισκέπτες που απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή και τα κοκτέιλ.

 

THE HIGH BAR: Νέο κοκτέιλ μπαρ & Roof Garden στο Γκάζι

 

 

Το αγαπημένο κοκτέιλ της ομάδας του The High Bar μέχρι στιγμής είναι το «Athensphere» - ένα ειδικό κοκτέιλ που περιέχει βότκα, λικέρ vanille de Madagascar, lime, σπιτικό cordial αχλαδιού, σπιτικό τσίλι και σιρόπι βανίλιας.

 

THE HIGH BAR: Νέο κοκτέιλ μπαρ & Roof Garden στο Γκάζι

 

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να συνομιλήσουν με τον barkeeper και να απολαύσουν ένα ποτό στο roof garden ή στο mainbar στο ισόγειο.

 

THE HIGH BAR


Ευμολπιδών 20, Γκάζι

Facebook: The High Bar Athens

Instagram: thehighbar.athens  

Website:www.thehighbar.life

Οδηγός Διασκέδαση