Greek beatbox championship 2013

O ετήσιος διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα beatboxer στο six dogs.

Newsroom 21.12.2013 | 00:00

Το beatboxgreece.com και το six d.o.g.s παρουσιάζουν, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το επίσημο Greek Beatbox Championship, τον ετήσιο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα beatboxer και πρώτου, επίσημου Πρωταθλητή Ελλάδας 2013, στο gig space του six d.o.g.s.

Στο πλαίσιο της βραδιάς θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του beatbox, o παγκόσμιος πρωταθλητής Skiller, οι δικές μας καταξιωμένες beatbox ομάδες Word of Mouth και Human, η διεθνής beatbox προσωπικότητα Bee Low, του πασίγνωστου Beatbox Battle και η αφρόκρεμα της Ελληνικής beatbox σκηνής.

Οι κορυφαίοι 16 Έλληνες beatboxers θα αναμετρηθούν ένας εναντίον ενός μέχρι τελευταίας ανάσας, δείχνοντας τις δυνατότητες τους στους κριτές, που με την σειρά τους θα πρέπει να αναδείξουν τον καλύτερο της διοργάνωσης του 2013. Η τέχνη του human beatbox, η αναπαραγωγή μουσικής με το ανθρώπινο στόμα, που έγινε παγκόσμιο trend διαμέσου διαδικτύου, με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον πλανήτη επιτέλους και στη χώρα μας σε μια βραδιά αφιερωμένη στη δυναμική και τις δυνατότητες του ανθρώπινου στόματος και σώματος, παρουσιασμένη από τους κορυφαίους του είδους.

Οι κριτές θα είναι οι εξής: Skiller, Bee Low, Bitman. Όλοι οι κριτές θα παρουσιάσουν showcases ανάμεσα στα μάχες των 16 και των ημιτελικών. Την παρουσίαση της βραδιάς έχουν αναλάβει ο Medicin1 και ο beatboxer El Pap Chico δημιουργός του beatboxgreece.com.

ΠΟΤΕ21/12/2013 - 21/12/2013
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση