Φέτος το The Christmas Factory γιορτάζει τα 10 του χρόνια και είναι πιο πλούσιο, ανανεωμένο, χρωματιστό και λαμπερό από ποτέ. Είναι μια τεράστια μπάλα αγάπης και χαράς στην «καρδιά» της Αθήνας, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

Εσείς ζήσατε την εμπειρία του The Christmas Factory;

 

Ήδη χιλιάδες επισκέπτες έχουν ζήσει την πλούσια μαγική εμπειρία του. Μια εμπειρία που σε βάζει μοναδικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και αποτελεί την ιδανική εορταστική βόλτα για μικρούς και μεγάλους.

 

Εσείς ζήσατε την εμπειρία του The Christmas Factory;

 

Και επειδή όλοι έχουμε ανάγκη για ένα διάλειμμα, μια ανάπαυλα και δόσεις ξεγνοιασιάς, χαράς, παραμυθιού και γιορτής, το The Christmas Factory είναι η ιδανική επιλογή!

 

Εσείς ζήσατε την εμπειρία του The Christmas Factory;

 

FUN PARK

Κάθε χρόνο το Fun Park εμπλουτίζεται με νέα παιχνίδια, χώρους και δράσεις και ειδικά φέτος που συμπληρώνονται 10 χρόνια, το The Christmas Factory είναι πιο πλούσιο και εορταστικό από ποτέ με παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους: λούνα παρκ, παγοδρόμιο, μουσικά δρώμενα, χορούς, παραμύθια, ξυλοπόδαρους, ανιματέρ, μπάντα ξωτικών, χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις, μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά και γλυκιές και αλμυρές γωνιές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους (με burger, hot dog, σουβλάκια, πίτσα, γλυκά, σοκολάτες, ζαχαρωτά, βάφλες, μαλλί της γριάς, ζεστό κρασί).

 

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει δώρα σε αγαπημένα μας πρόσωπα, η πλούσια αγορά έχει όλα τα στολίδια και παιχνίδια που μπορείς να φανταστείς.

 

Εσείς ζήσατε την εμπειρία του The Christmas Factory;

 

SANTA’S TOP 10

Τα αγαπημένα μας ξωτικά αυτά τα Χριστούγεννα αναλαμβάνουν δράση με ένα μεγάλο παιχνίδι, το Santas Top 10, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο των γενεθλίων του Άι Βασίλη. 

 

Το Santa’s top 10 στο Τhe Christmas Factory, είναι η φετινή ομπρέλα που περιλαμβάνει 10 δωρεάν διαδραστικά εργαστήρια και θα οδηγήσει στη λύση του αινίγματος.  Παιδιά και γονείς έρχονται αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση: να περάσουν από όλα τα εργαστήρια και να συλλέξουν τις 10 πιο κορυφαίες και αστείες πληροφορίες για τη ζωή του Άγιου Βασίλη που θα τους αποκαλύψει πόσων χρόνων είναι τελικά.

 

Εσείς ζήσατε την εμπειρία του The Christmas Factory;

 

«Τα Ανάποδα Χριστούγεννα»

Η ολοκαίνουρια χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Τα Ανάποδα Χριστούγεννα» φέρει την υπογραφή των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Γιώργου Σουλεϊμάν και Θέμη Καραμουρατίδη. Μία παράσταση που ενθαρρύνει τα παιδιά να σκεφτούν διαφορετικά και να εκτιμήσουν τη χαρά του να μοιράζονται με άλλους, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεγγύης. Πείτε απλώς δυνατά «Ναγεστουχρί» κι ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό τρόπο.

 

Το αγαπημένο Εργοστάσιο Χριστουγέννων δουλεύει με όλες τις μηχανές του αναμμένες στο φουλ  και σας περιμένει  - για λίγες ακόμα μέρες - για να σας προσφέρει απλόχερα δόσεις χαράς, ξεγνοιασιάς, αγάπης.

 

® Στις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν 2 & 3 Ιανουαρίου στις 12:00 θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από Σοφία Ρομπόλη.

THE CHRISTMAS FACTORY: www.more.com/happenings/the-christmas-factory-10-years

Μέρες & Ώρες Λειτουργίας του The Christmas Factory

Δευτέρα - Κυριακή: 10.00 - 22.00

Τιμές Εισιτηρίων The Christmas Factory

Γενική Είσοδος: 8 € ανά άτομο

Άνεργοι: 7€

ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ: 8€

Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Πακέτα Εισιτηρίων του The Christmas Factory

Οικογενειακό εισιτήριο 4 ατόμων: 28 €

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  - “Ανάποδα Χριστούγεννα”: www.more.com/theater/children/anapoda-xristougenna/

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 15€ ανά άτομο

Με κάθε αγορά εισιτηρίου για παραστάσεις η είσοδος στο The Christmas Factory είναι Δωρεάν (για τη μέρα της παράστασης).

Οδηγός Διασκέδαση