Dybbuk: Μια ιστορία clubbing 11 ετών, που συνδέεται με την ιστορία της house σκηνής

Στις 28 Μαρτίου το Dybbuk γιορτάζει τα γενέθλιά του με ένα πάρτι-εμπειρία, απ' αυτά που δεν πρέπει να χάσεις.

Newsroom 19.2.2020 | 19:27

Αν έχεις περάσει την πόρτα του Dybbuk, τότε ίσως έχεις ζήσει κάποια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες night life σε ένα κλαμπ που άλλαξε χώρο τρεις φορές και κατάφερε και τις τρεις να γίνει σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή νύχτα. Από την Πατριάρχου Ιωακείμ, στη Λουκιανού και από κει στη Σταδίου κέρδισε ένα σημαντικό στοίχημα, παρασύροντας τους «ακολούθους» του από το κέντρο του Κολωνακίου στο κέντρο της Αθήνας.


Και όταν μιλάς για τους ακολούθους του Dybbuk, πρέπει να σκεφτείς ότι αυτά τα 11 χρόνια σημαίνουν μια κανονική αλλαγή γενιάς που συνδέει τους μεγαλύτερους και ψαγμένους clubbers μ' εκείνους που μεγάλωσαν ακούγοντας το όνομα του Dybbuk και τώρα περνούν την πόρτα του για να γνωρίσουν τη house μουσική.


Σε αυτήν το Dybbuk έμεινε πιστό από την αρχή, διαμορφώνοντας μια ολόκληρη house κουλτούρα που έγινε μέρος της ταυτότητάς του. Οι Πέμπτες και τα iconic πάρτι του Cj Jeff έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα, ενώ τo Dybbuk γιορτάζει τον 11ο χρόνο του φιλοξενώντας κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της house όπως οι Damian Lazarus, Timy Regisford, David Morales, Guy Gerber, Dennis Cruz, Andrea Oliva, Dennis Ferrer, Nic Fanciulli, &ΜΕ. Αλλά το Dybbuk έχει φιλοξενήσει ονόματα πριν αυτά κατακτήσουν την παγκόσμια σκηνή όπως οι Michael Bibi, Saab, Fnx Omar, Chus & Ceballos αλλά και οι Solardo.

 

Dybbuk: Μια ιστορία clubbing 11 ετών, που συνδέεται με την ιστορία της house σκηνής

 

Στις 28 Μαρτίου το Dybbuk γιορτάζει τα γενέθλιά του με ένα πάρτι-εμπειρία, απ' αυτά που δεν πρέπει να χάσεις, αν θέλεις να μιλάς για μια αξιοπρεπή συμμετοχή στην αθηναϊκή night life. Όλοι οι resident DJs συναντιούνται πίσω από τα decks και όσοι υπήρξαν με τον δικό τους τρόπο μέρος της ιστορίας του θα είναι εκεί σε μια γιορτή που θα κρατήσει μέχρι το πρωί, με τη βότκα Cîroc να στηρίζει σταθερά το πάρτι με τη μοντέρνα γεύση της.


Το Μεγάλο Σάββατο ο &ΜE θα βρίσκεται στα decks με ήχους από techno και soulful housemusic, οπότε save the date και μην απομακρυνθείς από την Αθήνα... Στις 4 Απριλίου ετοιμάζεται το μεγάλο πάρτι με τον Guy Gerber, σε ένα set που θα θυμάσαι για καιρό. Μην ξεχάσεις στις 28 Φεβρουαρίου το αποκριάτικο πάρτι ενώ στις 29 Φεβρουαρίου, στα decks θα είναι ο Nick Varron. Η ατμόσφαιρα αυθεντικού clubbing είναι που κάνει το Dybbuk must visit σημείο εδώ και 11 χρόνια.

 

Dybbuk: Μια ιστορία clubbing 11 ετών, που συνδέεται με την ιστορία της house σκηνής

 

Σταδίου 7, Αθήνα, 6947 907054, FB: Dybbuk, Instagram: dybbukathens

Οδηγός Διασκέδαση