Future beats, hip hop και grime την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Ρομάντσο με τους DJ Problems, Flokosh, Golden Child και Khmer Rouge στα decks.

O dj Problems είναι ένας νέος DJ με έδρα την Αθήνα. Επηρεασμένος από τη dance μουσική, συνδυάζει hip hop, bass , footwork και space μουσική.

Επηρεασμένος από την club σκηνή της Βόρειας Ευρώπης καθώς και της Αμερικής, ο FlökosH παντρεύει διάφορα είδη της ραπ μουσικής με ηλεκτρονικά και glitch στοιχεία μέσω νοσταλγικών ζεστών μελωδιών. Πέρα από τα self released κομμάτια του και τα releases στο label των Black Athena, στα dj sets ακούγονται experimental trap και beats/grime/future club και footwork ήχοι.

 

O Golden Child είναι ένας ταλαντούχος μουσικός παραγωγός που μετράει ήδη μια 10ετία εμπειρίας και αφοσίωσης στη μουσική. Έχει κυκλοφορήσει κομμάτια στην Ευρώπη και έχει συμμετάσχει στη μουσική παραγωγή για τη Βελγική ταινία Image. Ασχολείται κυρίως με τη hip hop αλλά πειραματίζεται και με άλλα είδη και καταφέρνει να μένει ευέλικτος.

Η Khmer Rouge είναι dj πειραματικής χορευτικής μουσικής, μεταξύ των ορίων της dub και techno, του grime και footwork, του dancehall και avant-house. Ζει και παίζει στην Αθήνα.


https://www.facebook.com/DJ-Problems-899291713513767/?fref=ts
https://soundcloud.com/djproblems

 

https://www.facebook.com/flokosh/?fref=ts
https://soundcloud.com/flokosh

 

https://soundcloud.com/user9837423

 

https://soundcloud.com/lowerparts/khmer-rouge-semantics-mix

ΠΟΤΕ07/04/2017 - 07/04/2017
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Διασκέδαση