«Cherries Bloom at Night»: Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Red Jasper Cabaret Theatre

Τα χρώματα, οι μυρωδιές και οι ήχοι αυτής της εποχής ενώνονται σε αυτή τη sexy cabaret performance, με κεντρικό πρόσωπο την performer, ηθοποιό Ευδοκία Ασπρομάλλη.

The LiFO team, 31.5.2022 | 19:02

Ήχοι και χρώματα που μας ταξιδεύουν σε άλλη μια εποχή, στο Παρίσι, όταν το Moulin Rouge δέσποζε σαν μια πρωτοπορία που εγκαταστάθηκε ως παράδοση, και στη Νέα Υόρκη, όταν όλη η πόλη άκουγε jazz και χόρευε με πάθος στα σοκάκια. Μια εποχή στην οποία η άνοιξη είχε περισσότερη σημασία και οι αισθήσεις ήταν ζωντανές κι έτοιμες να λάβουν και να δώσουν κάθε στιγμή. Τα χρώματα, οι μυρωδιές και οι ήχοι αυτής της εποχής ενώνονται σε αυτή τη sexy cabaret performance, με κεντρικό πρόσωπο την performer, ηθοποιό Ευδοκία Ασπρομάλλη. Τη φωνή και την αύρα της πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο σαξόφωνο.

 

CHERRIES BLOOM AT NIGHT: Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Red Jasper Cabaret Theatre

 

Η performance «Cherries bloom at night» παρουσιάζεται για μία μόνο νύχτα στο ατμοσφαιρικό Red Jasper Cabaret Theatre κι έχει σκοπό να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι αισθήσεων, συνθέσεων κι αντιθέσεων μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, του σκοταδιού και του φωτός, της γλύκας και της σεξουαλικότητας. Μία βραδιά αφιερωμένη στη χαρά της ζωής.

 

Ημερομηνία: Παρασκευή 03/06

Ώρα: 21.00

Είσοδος: 10 ευρώ

Link Προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/cherries-bloom-at-night/

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551

Email: [email protected]

Red Jasper on Facebook

Red Jasper on Instagram

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια.
 

Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.

Οδηγός Διασκέδαση