Βραδιές Eurovision στο ξενοδοχείο Brown Acropol

Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου στην Ομόνοια, ένα διήμερο αφιερωμένο στον διαγωνισμό μουσικής.

The LiFO team, 12.5.2023 | 19:03

Το «Brown Acropol» το πρώτο ξενοδοχείο των Brown Hotels στην Ελλάδα, που ξεχωρίζει για το 70s χαρακτήρα, την ρετρό ατμόσφαιρα και το παραδεισένιο rooftop με θέα την Ακρόπολη, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα ξεχωριστά event που διοργανώνει, αποτελώντας πόλο έλξης και σημείο συνάντησης για το κοινό της πόλης.

Με αφορμή τη φετινή Eurovision, σε συνεργασία με το creative boutique agency «QUENVO» σας καλεί σε μια μία ξεχωριστή βραδιά Bingo Night με θεματική την Eurovision, την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21:00, στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου στην Ομόνοια (Παναγή Τσαλδάρη, Πειραιώς 1), ενώ παρουσιάστρια του event θα είναι η γνωστή Drag Queen Filothei, που έχει μυήσει, φέτος, το κοινό της Αθήνας σε βραδιές Bingo. Η βραδιά όμως δε σταματάει εκεί, καθώς το Σάββατο 13 Μαΐου στις 22:00 θα γίνει η live προβολή του μεγάλου τελικού της Eurovision στο rooftop του ξενοδοχείου, με ξεχωριστή παρέα την παραμυθένια Drag Queen Doukissa για να χορέψετε όλοι μαζί στον παλμό της μουσικής. 

 

Βραδιές Eurovision στο ξενοδοχείο Brown Acropol

 

Εισιτήρια για το Eurovision Bingo Night προπωλούνται στο Ticketservices και αφορούν μόνο την είσοδο στο Show, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εισιτηρίων θα στηρίξει τις δράσεις της «Θετικής Φωνής».

 

Eurovision Bingo Night, Παρασκευή 12 Μαΐου

 

Βραδιές Eurovision στο ξενοδοχείο Brown Acropol

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τη Live βραδιά Eurovision στο rooftop του Brown Acropol: 2144441300

Περισσότερες πληροφορίες για τα events:

Instagram / Facebook

Οδηγός Διασκέδαση