Το Bolivar Beach Bar υποδέχεται την Remelie

Η ανερχόμενη Βρετανίδα DJ θα μοιραστεί με το κοινό τις εμπνεύσεις της από house σε minimal

Newsroom 19.9.2019 | 16:10

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου έρχεται για πρώτη φορά στο Bolivar Beach Bar η ανερχόμενη Βρετανίδα house DJ/producer Remelie.

 

Τattoo artist, επαγγελματίας piercer και ανερχόμενη DJ η Remelie έχει ήδη ζήσει μια γεμάτη ζωή. Ταγμένη πλέον στη μουσική καταφθάνει στην Αθήνα για να μοιραστεί μαζί μας τις εμπνεύσεις της από house σε minimal κι ό,τι άλλο μεσολαβεί ανάμεσα τους. Ακόμα ένα σπουδαίο ανερχόμενο αστέρι της ηλεκτρονικής σκηνής που φιλοξενεί το Bolivar προσφέροντας μια φρέσκια οπτική από τη σκηνή. Μαζί της οι Adrianos Papadeas, Reign of Time, Steph και Salin K. Powered By Minotaur-Minotaur Music Productions.

 

Το Bolivar Beach Bar υποδέχεται την Remelie

 

Η Remelie στην underground σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής έχει ήδη τη φήμη της DJ με την ικανότητα να αναμειγνύει ιδανικά ακούσματα από διαφορετικά είδη. Τα sets της γεμάτα από grooving percussion και πολλή ενέργεια έχουν έναν και μόνο σκοπό, να κάνουν τον κόσμο να χορεύει. Όταν ανεβαίνει στα decks εστιάζει στη διατήρηση ενός κομψού groove που δημιουργεί το ιδανικό ηχητικό περιβάλλον για ανθρώπους που θέλουν να χορέψουν.  

 

Το Bolivar Beach Bar υποδέχεται την Remelie

 

Κατάγεται από το Chester της Αγγλίας όπου και διαχειριζόταν το tattoo και piercing studio «Inked Up Chester». Παρά την επιτυχία της στις πασαρέλες και στα tattoo πάντα θεωρούσε πως το μονοπάτι της είναι η εξέλιξη της σε DJ. Για να το επιτύχει αυτό αποφάσισε να σταματήσει το modeling και την επαφή με τα social media για να αρχίσει το κοινό να συνειδητοποιεί την αλλαγή. Έτσι, αν και τη γνωρίσαμε ως ένα υπέροχο tatted up model με αμέτρητους ακολούθους στο Instagram ως Rebecca Fox, πλέον υπάρχει μόνο ως Remelie και ζει το απόλυτο όνειρο της!

 

Info

Remelie @ Bolivar Beach Bar

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπίρα

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

 

Official Facebook Event Page

Official Facebook Page

Official YouTube Page

Official Google Map

Οδηγός Διασκέδαση