Το Bolivar Beach Bar, στην πορεία των 15 χρόνων του, έφερε την επανάσταση στην Παραλιακή, αποτελώντας πλέον τον απόλυτο προορισμό της πόλης. Έχοντας εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς τόσο της ημερήσιας θαλασσινής απόδρασης όσο και της νυχτερινής διασκέδασης, φιλοξενεί τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας μουσικής σκηνής.


Στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, έχοντας εύκολη πρόσβαση μέσω τραμ, λεωφορείου ή και αυτοκινήτου (με άνεση στο πάρκινγκ), βρίσκεται η Ακτή του Ήλιου, μια παραλία με λευκή άμμο και ψιλό βότσαλο, σκιερά δέντρα και φοίνικες, που θυμίζει παραδεισένιο προορισμό.


Στο παραμυθένιο αυτό περιβάλλον βρίσκεται το καλύτερο beach bar της πόλης, ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός, το Bolivar Beach Bar.

 

Bolivar Beach Bar: ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της πόλης
Στο ειδυλλιακό Bolivar θα αποδράσετε στη μαγεία του τοπίου, απολαμβάνοντας πρωινό καφέ, μεσημεριανό γεύμα ή ένα δροσερό κοκτέιλ με συντροφιά το ηλιοβασίλεμα ή το φως του φεγγαριού.

 

All Day Βeach Bar

Ο σχεδιασμός του μπαρ παραπέμπει σε τροπικό νησί, προσφέροντας απόδραση από την καθημερινότητα. Στην κατάλευκη παραλία με το ψιλό βότσαλο μπορείτε να χαλαρώσετε σε ξαπλώστρες κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες και να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά. Κατά μήκος της θα βρείτε σκιερά δέντρα και φοίνικες.

 

Στο ειδυλλιακό Bolivar θα αποδράσετε στη μαγεία του τοπίου, απολαμβάνοντας πρωινό καφέ, μεσημεριανό γεύμα ή ένα δροσερό κοκτέιλ με συντροφιά το ηλιοβασίλεμα ή το φως του φεγγαριού. Ο κατάλογος των κοκτέιλ προσφέρει ευρεία γκάμα κλασικών επιλογών, καθώς και μοναδικούς tailor made συνδυασμούς με έμφαση στα τροπικά φρούτα.

 

Bolivar Beach Bar: ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της πόλης
Το δίδυμο των καταξιωμένων σεφ Σωτήρη Παξιμαδά και Σπύρου Μάρκου επιμελήθηκε και φέτος το ολοκληρωτικά ανανεωμένο μενού που υπόσχεται αξέχαστα γευστικά ταξίδια σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

 

Restaurant

Το εστιατόριο του Bolivar Beach Βar αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για δείπνο στην Αθήνα, σερβίροντας αυθεντική μεσογειακή κουζίνα με μια διεθνή πινελιά σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η απλότητα και το φως. Το δίδυμο των καταξιωμένων σεφ Σωτήρη Παξιμαδά και Σπύρου Μάρκου επιμελήθηκε και φέτος το ολοκληρωτικά ανανεωμένο μενού που υπόσχεται αξέχαστα γευστικά ταξίδια σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

 

Μπορείτε να απολαύσετε από λαχταριστά κλασικά μπέργκερ έως και το progressive Cannabis Burger. Αξίζει να δοκιμάσετε την Bolivar Salad με φρέσκες φράουλες και καραμελωμένα φουντούκια, καθώς και το λαβράκι με φρέσκα αλμύρα σε σος λεμονιού. Η κάρτα των κρασιών αναδεικνύει τις καλύτερες παραγωγές των ελληνικών αμπελώνων. Κρατήστε χώρο για τα επιδόρπια και παραδοθείτε στο εντυπωσιακό Choco Lecter.

 

Bolivar Beach Bar: ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της πόλης
Μικροί και μεγάλοι μπορούν με απόλυτη ασφάλεια να διασκεδάσουν με μοναδικό τρόπο.

 

Water Park – Fun Activities

Στη θάλασσα του Bolivar Beach Bar το εντυπωσιακό Waterpark προσφέρει αναπάντεχη δράση και ατέλειωτα παιχνίδια, μετατρέποντας την επίσκεψή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία! Μικροί και μεγάλοι μπορούν με απόλυτη ασφάλεια να διασκεδάσουν με μοναδικό τρόπο. Παράλληλα, στον χώρο της πλαζ λειτουργούν χώροι ήπιας αναψυχής, αθλητικών εγκαταστάσεων και παιδότοπος.

 

Bolivar Beach Bar: ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της πόλης
Εδώ και 15 χρόνια το Bolivar Beach Bar καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα.

 

Club

Εδώ και 15 χρόνια το Bolivar Beach Bar καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα. Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα all star cast από DJs/producers και special guests μέχρι moderator dancers και super fans απ' όλον τον κόσμο, φτάνοντας την αδρεναλίνη τα ύψη.

 

Ονόματα όπως αυτά των Steve Aoki, Sister Bliss, Solomun, Sven Vath, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold και John Digweed έχουν ανέβει στο DJ booth του, δημιουργώντας μοναδικές μαγικές βραδιές. Όμως και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας φιλοξενούνται θεματικά πάρτι με γνωστούς resident DJs. Δευτέρα Spiritual Nights, Τρίτη Caribbean-Latin, Τετάρτη All time classics, Πέμπτη Tropical Affair και Κυριακή Latin-RnB.


Το Bolivar Beach Bar για ένα ακόμη καλοκαίρι θα φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για Sven Vath (28/6), Royksopp (29/6), Back to Back Sasha - John Digweed (5/7), Bolivar Birthday 15 Yrs (6/7), Vini Vici (2/8), Paul Oakenfold (23/8).

 

Info

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Καλαμάκι, 210 9831018, 6970 367684

Official Url: www.bolivar.gr

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/ 

Οδηγός Διασκέδαση