Banana Boys+Μαρίνα Σάττι= Ρομάντσο

Οι party makers με σήμα κατατεθέν τη μπανάνα συναντούν την "μάντισσα" στο Ρομάντσο

Newsroom 16.6.2017 | 13:48

 

Το πάρτι του καλοκαιριού έρχεται το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Ρομάντσο: Οι Banana Boys διοργανώνουν μια ακόμα βραδιά χορού, με καλεσμένη αυτή τη φορά τη Μαρίνα Σάττι.

 

«Μια μάντισσα εμφανίστηκε και είπε στους BananaBoys πως ήρθε η ώρα να συμπεριλάβουν και ένα live act σε ένα από τα πάρτι τους. Χρειάζονταν κάτι μοναδικό, φρέσκο, βάιραλ, που να μαγεύει κόσμο. Δυσκολεύτηκαν αλλά τελικά το βρήκαν. Οπότε στις 24 Ιουνίου στο Ρομάντσο το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Στις 23.00 ανοίγει το πάρτι με κλασικό πια JohnJohn Papadopoulos στα bananadexx. Στις 00.00 η Μαρίνα Σάττι με τους μουσικούς της και τα μερικά εκατομμύρια βιούζ της θα είναι στη σκηνή του Ρομάντσο LIVE για τα μάτια και τ’ αυτιά σας μόνο.

 

Εννοείται πως η μαγική συνέχεια είναι όπως πάντα απρόβλεπτη, με μόνο σίγουρο τον ιδρώτα που θα χύσετε χορεύοντας, τα φιλιά που θα ανταλλάξετε και τις μπανάνες που θα φάτε.

 

ΥΓ: Τα θέματα του πάρτι δεν ορίζονται τυχαία. Ορίζονται για να ντυθείτε ανάλογα. Να εκφραστείτε ανάλογα. Να εκτονωθείτε ανάλογα. Περιμένουμε να μας μαγέψετε κι αυτή τη φορά με τα κόλπα σας».

 

Banana Boys+Μαρίνα Σάττι= Ρομάντσο

 

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Ώρα Προσέλευσης: 23.00

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

 

Οδηγός Διασκέδαση