«Antiquity»: Η μουσική κοινότητα Suburbia χτίζει τη δική της ιστορία

Το «Antiquity» Edition θα παραπέμπει σε ηρωικές εποχές, αποδεικνύοντας έμπρακτα πώς μπορούν να συνδυαστούν η παραδοσιακή αισθητική και οι μοντερνιστικοί μουσικοί κώδικες.

The LiFO team, 21.6.2022 | 18:49

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία 9 διαφορετικά θεματικά «Editions», σε μερικές από τις πιο ασυνήθιστες και εντυπωσιακές τοποθεσίες, στις 25 Ιουνίου η μουσική κοινότητα Suburbia επανέρχεται στο προσκήνιο, με σκοπό να αναβιώσει τους αρχαίους κώδικες.

 

SUBURBIA Edition ANTIQUITY: Η μουσική κοινότητα Suburbia χτίζει τη δική της ιστορία.

 

Μέσα από τη μέθη του ρυθμού και τη σοφία της μουσικής, σε έναν εμβληματικό χώρο, πλούσιο σε πολιτιστική κληρονομιά, η ομάδα Suburbia καλεί το κοινό να μπει στη μαγική χρονοκάψουλα, για να αποκρυπτογραφήσουν μαζί τον, μέχρι τώρα απρόσιτο, κόσμο της αρχαιότητας. Σκαπανέας ενός παρθένου - για την ηλεκτρονική μουσική - χώρου, που ξανανοίγεται συναρπαστικός, το «Antiquity» Edition θα παραπέμπει σε ηρωικές εποχές, αποδεικνύοντας έμπρακτα πώς μπορούν να συνδυαστούν η παραδοσιακή αισθητική και οι μοντερνιστικοί μουσικοί κώδικες. Tο καρέ της επιτυχίας έρχονται να συμπληρώσουν εγχώρια και International DJ acts, αλλά και ένα μαραθώνιο after party σε secret location, που θα ολοκληρώσει αυτή τη συγκλονιστική οπτική εμπειρία! Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η ομάδα Suburbia θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να μετατρέψει το σαλόνι του σε συναυλιακό χώρο, μεταδίδοντας ζωντανά το event μέσω live streaming μέσω της δικής τους πλατφόρμα στο YouTube.

 

SUBURBIA Edition ANTIQUITY: Η μουσική κοινότητα Suburbia χτίζει τη δική της ιστορία.

 

Αρκετοί «Δούρειοι Ίπποι» έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να κατακτήσουν το συγκεκριμένο χώρο. Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, αυτός ο επιβλητικός χώρος - ενσάρκωση ενός αρχαίου Οίκου που γράφει τη δική του σύγχρονη ιστορία - ανοίγει τις πόρτες του στην ομάδα Suburbia, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο το μάτι στα κακέκτυπα και τους παρωχημένους «μάστορες του είδους».

 

SUBURBIA Edition ANTIQUITY: Η μουσική κοινότητα Suburbia χτίζει τη δική της ιστορία.

 

Το κλειδί της εξέλιξης, είναι η αλλαγή. Έτσι και η ομάδα Suburbia, που σαν σύγχρονα αποδημητικά πουλιά συνεχίζουν το ταξίδι τους, συμμειγνύοντας σε κάθε project διαφορετικές αισθητικές και καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, όχι μόνο προφητεύει αλλά διαμορφώνει και καθορίζει την προσέγγιση της μουσικής απελευθέρωσης. Ένα πνεύμα που εκφράζεται μέσα από την μουσική και έχει καταφέρει να γίνει φορέας αλλαγών, ακόμη και επαναστατικών.

 

SUBURBIA Edition ANTIQUITY: Η μουσική κοινότητα Suburbia χτίζει τη δική της ιστορία.

 

Στο 10ο Edition: «Antiquity», διασταυρωνόμαστε με έναν από τους πιο ακριβοθώρητους χώρους, με σπάνια αισθητική και ιστορική αξία, εδραιώνοντας έτσι την καλλιτεχνική παρουσία και παγιώνοντας τον υπερρεαλισμό που χαρακτηρίζει την ομάδα Suburbia, όλα αυτά υπό το υποβλητικό βλέμμα των αρχαίων μαρμάρων.

 

Dress code: Antiquity

Εισιτήρια: https://www.ticketbox.gr/ekdi.../suburbia-edition-antiquity/

Early Bird tickets 20€

Regular price tickets 30€

Suburbia: A music society for Dreamers & Doers

* Μόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες και την τοποθεσία, οι οποίοι ενημερώνονται την ημέρα τέλεσης του event, με προσωπικό μήνυμα ή με e-mail.

Οδηγός Διασκέδαση