Academias Hotel: Ο ιδανικός προορισμός για τις φετινές γιορτές

Ώρα να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης στο έπακρο.

The LiFO team, 19.12.2022 | 19:36

 

 

Αυτές τις μαγικές ημέρες, το Academias Hotel έχει ετοιμάσει εορταστικές και μοναδικές εμπειρίες. Θα αποτελέσει το εφαλτήριο σημείο για να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης στο έπακρο.

 

Unwrap the magic of the Festive Season in Academias Hotel

 

Festive Plato Bar & Lounge

 

Απολαύστε τα νέα μας signature cocktails που δημιούργησαν οι expert mixologists μας ειδικά για την εορταστική περίοδο. Tα ευφάνταστα The Polar Express & Santa’s Naughty List κοκτέιλ μας σας περιμένουν να τα γευθείτε ιδανικά σε συνδυασμό με το Χριστουγεννιάτικό μας μενού που περιλαμβάνει πιάτα όπως Βελούδινη Σούπα Κολοκύθας με τζίντζερ, Αρνίσια Παϊδάκια γαλλικής κοπής αλλά και το μοναδικής γεύσης επιδόρπιο Κάστανου με Ρούμι.

 

Unwrap the magic of the Festive Season in Academias Hotel

 

Το Plato Bar αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα διάλειμμα από τα ψώνια σας στο κέντρο της πόλης,  για να φιλοξενήσετε τη Secret Santa γιορτή του γραφείου σας, ακόμα και για after office μαζώξεις απολαμβάνοντας είτε ένα ζεστό ποτήρι Gluhwein, είτε μια ζεστή κούπα σοκολάτας σε ιδιαίτερες γεύσεις από την Chocolanelle της Illy.

 

Kρατήσεις στο +30 21036 70000 ή  bar.spv@academiashotel.com

 

Unwrap the magic of the Festive Season in Academias Hotel

 

Xριστουγεννιάτικη απόδραση στην πόλη

 

Αυτές τις γιορτές προσφέρετε στους αγαπημένους σας την απόλυτη εμπειρία του Academias Hotel. Kάντε κράτηση το Χριστουγεννιάτικο πακέτο διαμονής “It’s beginning to look like Christmas” και απολαύστε μια απόδραση σε μοναδικής αισθητικής και design δωμάτια που θα σας μείνει αξέχαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Οδηγός Διασκέδαση