8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 30.10.2015 | 13:09
 
 
 
Halloween και ξερό ψωμί. Και άλλο ένα για την Παρασκευή!
 
 
 

Steve Sai, Mattik & Kobo

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Steve Sai [Reset Athens] μαζί με Mattik [Seds,Moan] & Kobo [Seds], σας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη Tech House και Techno vibes, στον υπόγειο χώρο του Senza.

 

Senza [Λέκκα 23-25, Σύνταγμα] Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

 

Halloween Fe(a)st

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχονται οι Νεοϋορκέζοι super ήρωες Hanzel und Gretyl. Μεταποκαλυπτικό industrial metal με black αισθητική και uber horror ατμόσφαιρα.  Είναι η ιδανική μπάντα για το Halloween fe(a)st  και μαζί με τους RandomWalk και τους 6.aborted.6.fetus.6 θα κάνουν το καλύτερο Halloween live event μια μέρα νωρίτερα πριν από την καθιερωμένη γιορτή των φαντασμάτων.

 

Death Disco [Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή] Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με είσοδο 6 ευρώ.

 

A Spooktacular Halloween Night! #4

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Six Dogs βάζει τα τρομακτικά του και γιορτάζει εντυπωσιακά το Halloween όπως του αρμόζει εδώ και τέσσερα χρόνια. Αχνιστά σπέσιαλ για την περίσταση κοκτέιλ, σκαλιστές κολοκύθες,σκελετοί, νυχτερίδες, φαντάσματα, σταυροί, αράχνες, σκοτάδι, τέρατα.Τις μουσικές επιλογές στο Gig Space θα αναλάβουν οι Postriper (STFU Parties, YSP!WSY) και Kris Riot (YSP!WSY),σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς, ενώ στο The Bar οι Chevy (Needless) και Christos Aggelopoulos (Diskotekken). 

 

Six Dogs [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 31 Οκτωβρίου

 

 

All Thinks Dark

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το All Things Dark επανέρχεται στο Ρομάντσο μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό από ποτέ. H D’Arcy Foxx παρουσιάζει ένα mini festival, στο ισόγειο και υπόγειο του κτιρίου της Αναξαγόρα, ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα στην μυστηριώδη, ζοφερή πλευρά των πραγμάτων. Τη βραδιά θα ανοίξει ο δημιουργός ρούχων Μιχάλης Μπαμπούσης με ένα fashion performance του project He-m-n-oid, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν DJ sets στα 2 stages του κτιρίου, πλαισιωμένα από visuals και προβολές σπάνιων ταινιών μικρού μήκους. Το ανατριχιαστικό σάουντρακ θα αναλάβουν οι Dynamons, Kasseta Rec., Paul Bennett, S for Sugar, Constantine Kalfakakos και Photoharrie.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5] Σάββατο 31 Οκτωβρίου

 

Halloween Ball

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To Spinster θα μεταμορφωθεί στο πιο classy τρομακτικό μέρος για να παρτάρεις τη νύχτα του halloween. Με spooky διάθεση και αιματοβαμμένα bloody mary και zombie κοκτέιλ και ξεσηκωτικό σετ από την Miss LooCifer που θα κάνει μέχρι και τους νεκρούς να χορέψουν.

 

Spinster [Ικτίνου 3] Σάββατο 31 Οκτωβρίου 

 

 

This Is Halloween!

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και κάτι ξεχωριστό. Δωρεάν είσοδος αλλά και δωρεάν τρομακτικό μακιγιάζ από την επαγγελματία make up artist Elizabeth Petrou υπόσχεται το Second Skin. Φυσικά ο καθένας μπορεί να ντυθεί όπως θέλει και όσον αφορά το μουσικό κομμάτι οι  George Fakinos, Geo Kar και Paul Philippou θα βάλουν φωτιά στο dancefloor.  

 

Second Skin Club  [Δαμοκλέους 8, Γκάζι] Σάββατο 31 Οκτωβρίου 

 

 

Trick or Synth! Halloween Party 

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μπορείς να ντυθείς από βαμπίρ μέχρι synth! Στα ντεκ οι Amor Industrial (Παντελής από Regressverbot), T from Trapped In A Void και TumulT. 

 

Teddy Boy Bar [Τάκη 18, Ψυρρή] Σάββατο 31 Οκτωβρίου

 

Davadur!

 

 

Ο Οκτώβριος ολοκληρώνεται για το Davadur με καλεσμένους τον Sheik Ramirez, γνωστό και ως Electric Kebab και τον resident Aδαμάντιο, γνωστό και ως Teranga Beat. Γνήσιο groove από τα πέρατα της Γης και από το πέρασμα των χρόνων με επίκεντρο πάντα την Αθήνα μας ως σημείο τομής και διασταύρωσης.

 

 Bios Tesla Bar [Πειραιώς 84, Γκάζι] Σάββατο 31 Οκτωβρίου