5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του lifo.gr

The LiFO team, 1.12.2017 | 15:03

Blend: Ben Klock

Ανάμεσα στους 10 καλύτερους dj του κόσμου κατατάσσει τον Ben Klock εδώ και χρόνια το Resident Advisor. Ο 42χρονός Γερμανός μουσικός παραγωγός και ιδρυτής του label Klockworks, χωρίς αμφιβολία μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες στην πρόσφατη ιστορία της techno, έρχεται στην Αθήνα στις 2 Δεκεμβρίου, καλεσμένος του Blend και του 6 d.o.g.s.

 

02/12, Vox, Ιερά Οδός 16, Ώρα: 23:00, Εισιτήριο: 23- 30 ευρώ

 

 

Κ. Βήτα & Μ. Δέλτα

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
O Κωνσταντίνος Βήτα και ο Μιχάλης Δέλτα, εννέα χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, θα βρεθούν μαζί για δύο πεντάωρα DJ sets στο Steam.

 

O Κωνσταντίνος Βήτα και ο Μιχάλης Δέλτα, εννέα χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, θα βρεθούν μαζί για δύο πεντάωρα DJ sets στο Steam. Οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής σκηνής της Ελλάδας θα παίξουν αγαπημένη τους μουσική. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί ήταν το 2008, στο πάρτι για τα γενέθλια της LiFO. Support act θα είναι η DJ Fo.

 

1-2/12, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, 23:00. Εισιτήριο: από 15 ευρώ.

 

 

8 χρόνια Cannibal Radio

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Mackenzie

 

O Cannibalradio γιορτάζει τα 8 του χρόνια με τους παραγωγούς του, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Line up: Speerit of Johnny Ro (Live)/ NKT B2B Drosis/ Mackenzie B2B Kimco/ Mr. M B2B A. Metz/ Softcore/ BMSK.

 

01/12, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

 

Clubkid

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Clubkid

 

Ο ClubKid επιστρέφει για τη μηνιαία του εμφάνιση στο Spinster. Το μείγμα του γνωστό κι αγαπημένο, σύγχρονο house εμπλουτισμένο με classics, disco, acid και tech στοιχεία.

 

02/12, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 22:00

 

 

Subterranean Culture

Η κολλεκτίβα Subterranean Culture έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και αναλαμβάνει τα πικαπ του Spinster μαζί με τον ιδρυτή του Habeat Records, Mackenzie.

 

Ο Λευτέρης Μπριλάκης, γνωστός και ως Mackenzie, είναι ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Ηabeat Records, το οποίο ίδρυσε το 2011 και βρίσκεται στην πλατεία του Ψυρρή. Στην διαρκώς ενημερωμένη συλλογή του συγκαταλέγονται αξιόλογες παραγωγές της house αλλά και της techno σκηνής.

 

Ως dj ο Mackenzie έχει έντονες μουσικές επιρροές από την ζωή του στο Βερολίνο ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση μουσικών events. O John Slender είναι resident dj της Subterranean Culture. Tα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Ο ήχος του house και techno. Ο Art Matters είναι ιδρυτής και resident Dj της Subterranean Culture.

 

03/12, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 19:00, Είσοδος Ελεύθερη

Οδηγός Διασκέδαση