5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 19.6.2015 | 16:18

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

Dennis Ferrer

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Dennis Ferrer επιστρέφει στην Αθήνα και μας υπόσχεται ένα special uplifting dj set στο μεγαλύτερο Beach Bar της πόλης. Ο Νεοϋορκέζος DJ και παραγωγός ψηφίστηκε από το Beatport το 2009 ως ο Νο1 Dj στον κόσμο και το 2010 σάρωσε όλα τα charts με την μεγάλη του παγκόσμια επιτυχία "Hey Hey". Έχει ηχογραφήσει σε σημαντικά labels όπως η King Street, Ibadan, Large ενώ το 2006 δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρεία "Objektivity". Ο Dennis Ferrer θεωρείται και είναι ο ορισμός του sold out party.

 

Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Παρασκευή 19 Ιουνίου με είσοδο 10 ευρώ

 

 

Dimensions Festival 2015

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To γνωστό φεστιβάλ από την Κροατία που γίνεται τέλη Αυγούστου έρχεται στην Αθήνα και στο Some Bizarre για να κάνει ένα launch party με τους Loefah, Paleman, Black Athena και Runner.

 

Some Bizzare [Σοφοκλέους 7-9] Παρασκευή 19 Ιουνίου

 

 

Zoo Roo, Chevy

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Χορευτική μουσική από τους Elias Argiropoulos, Kouki Dee και Evangelos Vita που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Βασίλη Σεβδαλή σε ένα πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Terraza [Περσεφόνης 21, Γκάζι] Σάββατο 20 Ιουνίου

 

 

Professional Crap Dancers

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Professional Crap Dancers για το καλοκαιρινο τους πάρτι θα αναλάβουν τα decks στο αίθριο του Some Bizzare, μαζί τους θα είναι και ο Jose Amba (Delta.Alfa.Lamda, Street Outdoors).

 

Some Bizzare [Σοφοκλέους 7-9] Σάββατο 20 Ιουνίου

 

 

Nutty Wombat Records release party

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

H νεοσύστατη δισκογραφική εταιρία Nutty Wombat Records μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με την κυκλοφορία του Quartz' LP σε 12'' format του αθηναϊκού ντουέτου Ice_Eyes, παρουσιάζει τη δεύτερη κυκλοφορία της, το Improbable EP σε 12'' format του Big Fat Lips.Στο Ρομάντσο τα δύο σχήματα θα παρουσιάσουν live κομμάτια από τις συγκεκριμένες κυκλοφορίες. Θα ακολουθήσουν εκρηκτικά DJ sets της σύγχρονης dancefloor κουλτούρας από τους: Astytekk & Γ (Lower Parts), Bonebrokk (Trial & Error) και Sound Injections.

 

 Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 20 Ιουνίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

Τhe six d.o.g.s Summer Street Fiesta + Free Thai BBQ

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Την 21η Ιουνίου ο ήλιος θα ανατείλει στις 06.03 το πρωί και θα δύσει στις 20.51 το βράδυ. Η Κυριακή αυτή θα είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, δηλαδή η μεγαλύτερη του χρόνου, και ταυτόχρονα η μέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Με άλλα λόγια είναι μια ιδανική ευκαιρία για ένα μεγάλο καλοκαιρινό street party, το πρώτο επίσημο στην ιστορία του six d.o.g.s με συνοδεία λαχταριστού ταϊλανδέζικου μπάρμπεκιου και κοκτέιλ. Επί της μουσικής οι Στάθης Μητρόπουλος, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Μανώλης Οικονόμου, Βασίλης Σεβδαλής ή Chevy και Παναγιώτης Πιλαφάς ή Pan υπόσχονται ένα καλοκαιρινό dance fusion soundtrack όπως αρμόζει σε μια τέτοια ημέρα.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Κυριακή 21 Ιουνίου

 

 

Θερινό ηλιοστάσιο - η νύχτα του ηλιοτρόπιου

 

 

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και την πιο μικρή νύχτα του χρόνου, η ταράτσα του Bios θα ανοίξει στις 17.00 για να γιορτάσουμε επίσημα την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού.Το θερινό ηλιοστάσιο, η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου στο βόρειο ημισφαίριο, αποτελούσε από πάντα πολύ σημαντικό γεγονός για την ανθρωπότητα. Οι αρχαίοι πολιτισμοί διοργάνωναν πολυήμερες γιορτές για να τιμήσουν τον Ήλιο. Από τα προϊστορικά ακόμη χρόνια ο άνθρωπος υποδέχεται το καλοκαίρι με φωτιές τη νύχτα του ηλιοτρόπιου, την πιο μικρή νύχτα του χρόνου για το Βόρειο Ημισφαίριο. Η νύχτα της 21ης Ιούνη είναι αυτή που ανάβουν οι φωτιές με σκοπό να εξαγνίσουν κάθε κακή τροπή.

 

Bios [Πειραιώς 84], Κυριακή 21 Ιουνίου