5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 21.11.2014 | 16:12

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 4 για την Παρασκευή!

 

5 Years Cannibal Radio

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Το Cannibal Radio γιορτάζει τα πέντε του χρόνια. Το 2009 ο Μ. και ο Α. αποφάσισαν να κάνουν την αγάπη τους για τη μουσική, πράξη  έστησαν σε ένα μικρό δώμα το δικό τους στούντιο, πήραν μηχανήματα, έριξαν δουλειά, χρήματα και πολύ κέφι και το αποτέλεσμα ήταν ο Cannibal Radio. Πέντε χρόνια μετά, ο σταθμός μετρά 29 παραγωγούς με 24 εκπομπές κάθε βδομάδα. Θα εμφανιστούν οι  Mackenzie vs Kimco, Simos Ares vs George Apergis, Mr. M vs Kondaktor,  A. Metz vs Jerm, Deppy vs Maridi,  Sonny Crockett, Videotapes 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

 

La Cage Aux Folles pt. II w/ Anthea, Julietta, K.atou, Nerize

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το κλουβί με τις τρελές ξαναχτυπά για δεύτερο φορά. Τέσσερις θηλυκές γάτες στο ίδιο stage. 2 από τα ξένα, 2 από τα εγχώρια. Τρεις γωνιές της Ευρώπης [Λονδίνο, Μόναχο, Αθήνα] μοιράζονται τα ντεκ μέσα από εμφανίσεις των Anthea, Julietta, K.atou και Nerize.

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι] Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 5-8 ευρώ

 

Yellow Claw

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Τα STFU parties σε συνεργασία με τη Luv N Roll και τους Trakstars παρουσιάζουν τους Ολλανδούς Yellow Claw . Έχουν κυκλοφορίες στη δισκογραφική του Diplo, Mad Decent και official remixes σε ονόματα όπως Tiesto, Iggy Azalea, Martin Garrix, Headhunterz, Showtek και Major Lazer (οι ίδιοι οι Major Lazer συμπεριέλαβαν το remix στον official remix δίσκο που κυκλοφόρησαν). Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο τους album. Μαζί τους στα decks θα βρίσκονται οι Postriper, Yaz, MNDL, Pasquale και A. Tsaousis των Shut the Fuck Up parties, οι Sparky-T και Mr. Chi των Trakstars και ο DeMar των Not Sober parties.

 

Gagarin205 [Λιοσίων 205], Παρασκευή 21 Νοεμβρίου με είσοδο 12-15 ευρώ

 

 

Κορμοράνος presents The Juan Maclean

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Juan Maclean παίζει από cosmic disco μέχρι old-skool house και pop. Ο Maclean ξεκίνησε παίζοντας κιθάρα στο posthardcore συγκρότημα Six Finger Satellite και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την παραγωγή. Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Less Than Human,με την δισκογραφική DFA Records το 2005. Μαζί του θα βρεθεί και τo αβανγκάρντ μουσικό δίδυμο των Amateurboyz.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

 

 

Meltdown with Paul Bennett

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Paul Bennett έγινε γνωστός με την Moxie Disco Edits κάνοντας μια μίξη από classic disco, soul και funk και το 2009 με το Modernista σε πιο deep house, acid και electronic disco μονοπάτια.  Μοιράζεται τα ντεκ με τους Roman και Manu.

Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 22 Νοεμβρίου 

 

Diskotekken

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Ο Χρήστος Αγγελόπουλος (Kontakt) και ο Παναγιώτης Μένεγος (Λατέρνατιβ) εγκαθίστανται στο club space του ολοκαίνουριου ΦΟΥΑΡ στην καρδιά του ιστορικού τριγώνου και διαλέγουν indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s, μεταλλαγμένη disco για όσους δε θέλουν να γυρίζουν μόνοι τους σπίτι και acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers.

Φουάρ [Μητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι] Σάββατο 22 Νοεμβρίου

 

 

Blend presents Terry Francis

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Blend υποδέχεται τον Βρετανό πρεσβευτή της tech house και resident dj στο Fabric Club του Λονδίνου, Terry Francis. Είναι η «ψυχή» των εκρηκτικών underground Wiggle Nights και της Wiggle Records και δημιουργός σπουδαίων παραγωγών, όπως τα "Architecture" albums. Αυτή τη φορά γιορτάζει την επέτειο των Wiggle Nights, τα οποία αισίως κλείνουν 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη λίστα με τα πιο περιζήτητα και ποιοτικά events της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Την βραδιά θα συμπληρώσουν οι residents του Blend, Mikee και Manolaco.

 

Koo Koo [Ιάκχου 17, Γκάζι] Σάββατο 22 Νοεμβρίου

 

1 Year Deltalphalamda

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Deltalfalamda γιορτάζει  τον ένα χρόνο ενεργής παρουσίας στα δεδομένα τις ηλεκτρονικής σκηνής και παρουσιάζουν την πρωτοεμφανιζόμενη στην Ελλάδα Dj Νastia (all in records , Nilla). Μαζί τους οι συνήθεις ύποπτοι Tonny Lasar, Jose Amba και Klaap.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 22 Νοεμβρίου με είσοδο 6 ευρώ.

  

French Montana

 

 

Ο Αμερικανός ράπερ με τις Μαροκινές ρίζες είναι γνωστός για τις επιτυχίες Ain't Worried About Nothin, Freaks, Pop That, Paranoid, Don't Panic, Ocho Cinco κ.α. έρχεται στην Αθήνα.  Στα άλμπουμ/mixtape του έχουν συμμετοχή σχεδόν όλα τα ονόματα της hip hop/rnb μουσικής. Από τους Snoop Dogg, The Weeknd, Ace Hood, Diddy, Drake, Rick Ross μέχρι τους Lil Wayne και Nicki Minaj.

 

Spell  [Ιερά Οδός 30-32, Γκάζι] Κυριακή 23 Νοεμβρίου