5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 14.11.2014 | 14:07

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και 3 για την Παρασκευή!

 

Andrea Oliva - Viton -Tolis Q - Jonn

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Vice Versa Club στο Γκάζι υποδέχεται τον Andrea Oliva από το δημοφιλές Ushuaïa club και τα United Ants πάρτι της Ίμπιζα. Ο DJ και παραγωγός που έφτασε στην κορυφή των chart με το γνωστό Rise of Angel remix για τον Luciano αναλαμβάνει τα deck στην Αθήνα μαζί με τους DJ Viton, Tolis Q και Jonn. Το ταξίδι του Andrea Oliva στον κόσμο της μουσικής ξεκίνησε στα δεκαέξι του όταν πρωτοξεκίνησε να παίζει μουσική ενώ παράλληλα δούλευε σ’ ένα δισκοπωλείο. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησε να χτίζει τη περίφημη συλλογή του με δυσεύρετα promo από όλον τον κόσμο αλλά και να παίζει στα καλύτερα club της Ελβετίας. Η φήμη του ξέφυγε από τα σύνορα της χώρα του όταν έπαιξε για πρώτη φορά στο Space της Ίμπιζα.

 

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι] Παρασκευή 14 Νοεμβρίου με είσοδο 10 ευρώ  

 

Alex Niggemann

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

H ομάδα re:rite γιορτάζει 2 χρόνια από την ίδρυση της και παρουσιάζει τον Alex Niggemann, ένα από τα μεγαλύτερα ονόμα της techno-house. Μαζί του οι residents του re:rite Koleon και Monkylo.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 14 Νοεμβρίου

 

 

Needless: Eddie C w/ SoulSeduction + Chevy 

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Στο πρώτο Needless της φετινής σεζόν είναι καλεσμένος o Καναδός DJ, παραγωγός και label owner, Eddie C. Μαζί του ο Chevy καθώς και o SoulSeduction. Ο Eddie δεν είναι καινούργιος στις music business, αφού με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είναι μπλεγμένος στο dance - και όχι μόνο- underground, σχεδόν μια εικοσαετία, επηρεασμένος από το hip hop και το acid house, στην πατρίδα του στο Οντάριο του Καναδά. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Βερολίνο και από το 2009 που έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο, έχει πλημμυρίσει την αγορά με αμέτρητες κυκλοφορίες και remixes, χωρίς ποτέ να τους λείπει η ποιότητα.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 14 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

Martin Garrix

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Globe διοργανώνει το μεγαλύτερο μέχρι τώρα EDM event στην Αθήνα και παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό τον δημιουργό των τεράστιων επιτυχιών, «Animals», «Wizard», και «Virus» μεταξύ άλλων, το παιδί θαύμα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, τον Ολλανδό Martin Garrix.  O Garrix είναι ίσως ο νεότερος καλλιτέχνης που κατακτά την κορυφή στην Αγγλία, Ολλανδία και Βέλγιο και βρίσκεται μέσα στο top 5 στην Αυστραλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία αλλά και ξεπερνάει το 1 εκ. πωλήσεις στις ΗΠΑ με την πρώτη του προσωπική δουλειά.

 

Gazi Music Hall [Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι]  Σάββατο 15 Νοεμβρίου με είσοδο 35-45 ευρώ.

 

 

Blend presents Nick Curly

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Γερμανός Dj και παραγωγός αναλαμβάνει την μουσική στο Pixi με deep και tech house μουσικές επιλογές. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των 00s που βγήκε από την house σκηνή έρχεται στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της ομάδας Blend.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Σάββατο 15 Νοεμβρίου

 

 

Audiorama presents Dasha Redkina

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Dasha είναι μία από τις αναγνωρίσιμες φιγούρες της underground house και techno σκηνής. Γεννήθηκε στο Κίεβο, μετακόμισε στη Μόσχα και αργότερα στο Λονδίνο όπου σπούδασε μουσική και κινηματογράφο, αποκτώντας στενή σχέση με την τεχνική πλευρά του ήχου και της κινούμενης εικόνας. Πλέον εμφανίζεται τακτικά σε clubs και festivals σε Βερολίνο, Λονδίνο, Βουκουρέστι, Παρίσι,΄Ιμπιζα και Ρώμη.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 15 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

Le Ciel  J-Rock Cosplay Party!

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Από αγνό παλιό Visual Kei εως και brutal J-Rock & Metal, αλλά και θέματα από λατρεμένα Video Games, Anime & Dramas, οι Room SpyroSpero 302 & Jenny Nightingale ανεβαίνουν στα decks με μόνο στόχο την διασκέδαση! Μαζί τους, special guest από τη Θεσσαλονίκη ο Necro Prime για ενα brutal set που περιλαμβάνει από παλιό καλό Thrash & Nu Metal μέχρι και την νέα κυκλοφορία των Slipknot - έτσι που η Δύση να έρθει και να ταιριάξει απόλυτα με τους δυνατούς J-ήχους μας!
Το cosplay είναι ελεύθερο και βραβεύεται με τη διαδικασία της ψηφοφορίας με εκπληκτικά δώρα του εν otakustore.gr!

 

Skullbar [Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11], Σάββατο 15  Νοεμβρίου

 

Phormix meets π w/ DVS1, Morah & 3.14 at six d.o.g.s

 

 

Οι ομάδες π και Phormix παρουσιάζουν τον DVS1. Ο Zak. Ο περιζήτητος Αμερικάνος jockey του είδους του κάνει μαραθώνια set  8 και 11 ωρών, ενώ στην συλλογή βινυλίων του έχει πάνω από 10.000 δίσκους μετά από 20 χρόνια πίσω από τα ντεκ. Προσφέρει έναν συνδυασμό techno και house, τον οποίο επίσης παρουσιάζει μέσα και από της δισκογραφικές του εταιρίες: Hush και Mistress.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Κυριακή 16 Νοεμβρίου με είσοδο 8 ευρώ.