5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 17.10.2014 | 16:05

 

Και 4 για την Παρασκευή!

 

 

Mobilee residency launch party

 

 

To PIXI καλωσορίζει στην Αθήνα το Βερολινέζικο label της Anja Schneider και του Ralf Kollmann Mobilee στα πλαίσια του μηνιαίου residency του. Πρώτος καλεσμένος o Γερμανός dj και παραγωγός Ray Okpara. Μαζί του οι resident djs Gus & Bonso στην πρώτη τους εμφάνιση για την φετινή σεζόν.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

 

 

Chida, Chris Kontow & Amateurboyz

 

 

O Chida είναι ιδρυτής της Ene records και από τους πρωτοπόρους της underground μουσικής σκηνής του Τόκιο, από τις αρχές των 90s. Ο Chris Kontos ζει στην Αθήνα και συλλέγει εδώ και χρόνια σπάνιους δίσκους. Έχει επιμεληθεί mixtapes για γνωστά site και μουσικά blog, ενώ παίζει συχνά σε club και μπαρ ανά τον κόσμο.Οι Amateurboyz από το 2004, εξερεύνησαν αχαρτογράφητες περιοχές της αθηναϊκής club σκηνής, μεταφέροντας τον ποικιλόμορφο, δυναμικό τους ήχο σε ιδιόμορφα venues. Μοιράζονται τα ντεκ για μια μοναδική βραδιά στο κέντρο της πόλης

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

 

Blend Presents Fabrizio Maurizi

 

 

Ο Ιταλός με τη «σκοτεινή» όσο και funky πλευρά αποτελεί προσωπικό «στοίχημα» του Richie Hawtin. Τα dj sets του Fabrizio Maurizi έχουν διατηρήσει τη φήμη του κυρίαρχη τόσο σε διάφορα clubs του κόσμου, όπως το Fabric, το Cocorico, το Rex και το Cocoon, όσο και σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως το Time Warp και το Space of Sound. Τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι residents του Blend, Μikee και Μanolaco.

 

 Apartment [Κολωνού 76 & Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο] Παρασκευή 17 Οκτωβρίου με είσοδο 12 ευρώ.



Sabbat

 

 

To βερολινέζικο queer πάρτι Sabbat έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μια δυνατή βραδιά στο Skull Bar, με live, dj sets, performance και visuals μετα-αποκαλυπτικής αισθητικής. Το πάρτι θα κρατήσει μέχρι τις 12 το μεσημέρι ενώ θα υπάρχει και dark room. Live από τους Petra Flurr, Jose Macabra, περφόμανς από την Meerak Meinong, dj sets από τους Dj Sisen, Alibrandi, Demonix, Nekrobot.

 

Skullbar [Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11], Παρασκευή 17 Οκτωβρίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

Space Ritual pt. 4 w/ Nolo Areola and friends

 

 

Ο Nolo Areola προσκαλεί τους φίλους και παίζει βινύλια από τα 60s στα ντεκ του Boiler.  School sucks, fuck work!

 

Boiler [Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι] Σάββατο 18 Οκτωβρίου

 

80s πάρτι

 


After Party με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που σημάδεψαν την πιο εκρηκτική δεκαετία από τον DJ LYC. Η Πωλίνα και ο  Κώστας Μπίγαλης, έρχονται με φόρα από το περσινό πανδαιμόνιο για να μας ανεβάσουν το ηθικό και να μας χορέψουν στους ρυθμούς τους. Το πετυχημένο ντουέτο γίνονται οικοδεσπότες σε ένα μοναδικό happening με επίκεντρο τα θρυλικά 80s και με σκοπό να σας ξεσηκώσουν για τα καλά.

 

Κύτταρο [Ηπείρου 48 και Αχαρνών] Σάββατο 18 Οκτωβρίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

Sons of Anarchy Theme Party 2014

 

 

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου το 2ο meet up του Sons of Anarchy Greek Fan Club γεμάτο με rock/metal, μπύρες, μηχανές & δώρα! Στα ντεκ οι DJ Coke και Brain Gear. Μπορείς να δεις τι έγινε την προηγούμενη φορά εδώ

Onar  Rock Café [Φωκίωνος Νέγρη 53, Κυψέλη] Σάββατο 18 Οκτωβρίου

 


Reset pres. Steve Sai, John Tsamis. Mattik

 

 

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει από τα σετ του Steve είναι ο εξαιρετικός συνδυασμός διαφορετικών ειδών μουσικής κάτι που αντικατοπτρίζει τα πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.  Μαζί του στα ντεκ οι John Tsamis και Mattik.

 

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3] Σάββατο 18 Οκτωβρίου

 

Athens Street Outdoors

 

 

Τα Street Outdoors πραγματοποιούν το τελευταίο party για την σεζόν. Μουσικές, χορός, φρούτα, barbeque, μπύρες, κοκτέιλς, ταράτσες, στοές, αυλές. Όλα αυτά συνδυάζονται και δημιουργούν το Street Outdoors, ένα DIY party στην καρδιά του αστικού ιστού της πόλης. Μετά τις 5 το απόγευμα με τους Tolis Q, Tikis, Zoo Zoo, G. Kay, Jose Amba.

 

Some Bizzarre [Σοφοκλέους 7-9] Κυριακή 19 Οκτωβρίου