5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 9.5.2014 | 14:15

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή

 

Dub Pistols

 

 

Ο front man και ιδρυτής των Dub Pistols, Barry Ashworth, συνάντα τον Blend Mishkin για ένα τετραήμερο DJ tour στην Ελλάδα. Εκτός από Αθήνα θα επισκεφτούν το Ναύπλιο, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

 

 Κ44 [Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι], Παρασκευή 9 Μαΐου με είσοδο 5 ευρώ.

 

Orange Groove

 

 

Συμμετέχουν οι Ολλανδοί DJs FS Green, Cinnaman και Elias Mazian με sets που κινούνται στη house, deep house και techno σκηνή και από ελληνικής πλευράς, οι A Victim of Society, που θα παρουσιάσουν ζωντανά το καινούριο τους άλμπουμ και οι Wemustbeinlove, οι Professional Crap Dancers και ο Kasseta Rec με DJ sets.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5],  Παρασκευή 9 Μαΐου

 

 

Club Nights Closing Weekend

 

 

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της σεζόν, για τα club nights του six d.o.g.s.. Την πρώτη μέρα ο ήχος φιλοδοξεί να είναι πιο club fusion. Συμμετέχουν από προφανή ζευγάρια όπως τα δίδυμα των Trans (Kasseta-Hobson) και Αmateurboyz, μέχρι τις συνεργασίες των: Dynamons και Dimitri Papaioannou, Blue Lagoon και Bad Spencer, Chevy και ClubKid. H δεύτερη μέρα εστιάζει περισσότερο στον σύγρονο techno και house ήχο, Παρόν τα δίδυμα της Quantized music (Lex – Tolis Q) και Audiorama αλλά και οι: K.atou και Tonny Lasar, Pan και Lemos, Lostra και Runner.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή  9 και Σάββατο 10 Μαΐου

 

The Warehouse Party #004

 

 

Η ομάδα της Evolution έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο για να αποχαιρετήσει τη χειμερινή σεζόν.

Καλεσμένοι οι Nic Fanciulli, Technasia και Cristian Varela. Μαζί ένα νέο σχήμα από Έλληνες DJs, οι Los Tres Positiva.

 

Area 19 [Ορφεως 182, Βοτανικός] Σάββατο 10 Μαΐου με είσοδο 10-15 ευρώ

 

M-nus Showcase w/ Matador | Barem | Manolaco

 

 

Το M-nus Showcase επιστρέφει στην Αθήνα με δύο από τους πιο περιζήτητους παραγωγούς του, τον Iρλανδό Matador και τον Αργεντινό Barem. Τους δύο καλλιτέχνες θα συμπληρώσει ο, Manolaco.

 

Κοο-Κοο [Ιάκχου 17, Γκάζι] Σάββατο 10 Μαΐου με είσοδο 13-17 ευρώ.

 

Athens Pride party 2014

 

 

Φέτος το Athens Pride γιορτάζει 10 χρόνια και πριν την μεγάλη εκδήλωσή του το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 στην πλατεία Κλαυθμώνος διοργανώνει ένα μεγάλο pre-party με μουσικές από τους  Vsag παρέα με τον Lefteris Lappas και Kappa Nee.

 

Βυρσοδεψείο [Ορφέως 174, Βοτανικός], Σάββατο 10 Μαΐου με είσοδο 10 ευρώ και δωρεάν ποτά

 

Athens Cannabis Street Parade 2014

 

 

Μια αντιαπαγορευτική μουσική παρέλαση στους δρόμος της Αθήνας που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Κοτζιά στις 7 το απόγευμα, Μουσικές από τους Jeph1, A.h20, Rankin Johnny, Nesta, Batuca, Anna Mystic, HR, Harris, Petros Floorfiller, Junior X, Crystal Zero.

 

Πλατεία Κοτζιά,  Σάββατο 10 Μαΐου