4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 11.12.2015 | 18:46

 

Και 1 για την Παρασκευή!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Γλετzair: Molly w/ Lex, Nikolas Gale, John Chouliaras

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η γλετzair διοργανώνει μια μουσική βραδιά με καλεσμένη την Molly, DJ με παρουσία σε μεγάλα club της Ευρώπης και resident του θρυλικού Rex Club στο Παρίσι. Η Molly κατάφερε σε λίγα χρόνια, να ξεχωρίσει στην ακμάζουσα παριζιάνικη club σκηνή, κυκλοφορώντας μουσική σε labels όπως τα Rekids, All Inn και Karlovak. Με καινούργιες κυκλοφορίες να αναμένονται και ένα sexy ήχο που ακροβατεί μεταξύ του house και του techno, το μέλλον της προδιαγράφεται λαμπρό. Στο cockpit μαζί της θα είναι οι Lex, Nikolas Gale και John Chouliaras.

 

six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, είσοδος: €8.

 

 

Organisation Electronique presents Videogame Orchestra!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μουσική εμπνευσμένη από βιντεοπαιχνίδια από τους Videogame Orchestra και πάρτι αργότερα με τους Ubu Dancer, ミスター五 και BΔDTΔRIN SΔFΔR στα ντεκ σε ηλεκτρονικούς ρυθμούς.

 

SkullBar, Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, είσοδος: €6 με μπύρα ή κρασί

 

 

Chevy & Isigude Records DJs

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Chevy ενώνει τις δυνάμεις του με την  Isigude και καταλαμβάνουν τα decks του πάνω party room του Senza. Η Isigude ιδρύθηκε στην Αθήνα πριν από λίγους μήνες και ουσιαστικά πρόκειται για ένα label που εστιάζει στον Balearic ήχο.

 

Senza, Λέκκα 23-25, Σύνταγμα, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

 

Paul Ritch

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένας από τους πιο δημοφιλείς εκπροσώπους της techno σκηνής επιστρέφει στην Ελλάδα, προσκεκλημένος της ομάδας Blend και του six d.o.g.s. O παραγωγός και DJ στήνει ένα πάρτι σε minimal ρυθμούς στο στενό της Αβραμιώτου. Μαζί τους οι resident DJs του Blend, Mikee και Manolaco.


six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, είσοδος: €15.

 

Makarenia Party

 


Η ομάδα πίσω από το blog Makarenia, γνωστό για ατάκες, σκηνές και επεισόδια από την παλιά τηλεόραση, διοργανώνει πάρτι με '90s μουσικές, τηλεοπτικά σάουντρακ και καλτ στιγμές. Μετά τη μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων ελληνικών σειρών στην ιστορία της tv, θα παρουσιαστεί το τοπ 10 αλλά και η σειρά που βρίσκεται στο Νο 1. Παράλληλα, στα decks του Ρομάντσου θα είναι ο Gizmo από τα Trashformers, με μουσικές επιλογές από μελωδίες της μικρής οθόνης.

 


Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, είσοδος ελεύθερη.