4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 3.4.2015 | 17:58

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

Dyed Soundorom w/ Lee Burton + BODJ

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και περιζήτητους DJs της underground house και techno σκηνής σήμερα είναι ο Didier Soundorom.  Από τα Batofar parties και την φιλία του με τον Dan Ghenacia στα τέλη των '90s μεχρι σήμερα, ο ήχος του Dyed, έχει διαμορφωθεί σε ένα deep, ψυχεδελικό αλλά πάντα groovy house και techno. Μαζί του εκ των resident DJs του six d.o.g.s, οι Lee Burton και BODJ, γνωστοί και για το club night/label Audiorama.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 3 Απριλίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

Ino Mei

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μετά τα επιτυχημένα Aerobics Μασκέ και Summer 90's The New Year Edition, η Ινώ Μέη επιστρέφει στα decks για ένα party μέχρι τελικής πτώσεως. Θα ακουστούν «άσματα» από τη δεκαετία του '50 και μετά, με έμφαση στα 90s & στα 80s.

 

Tiki Athens [Φαλήρου 15, Κουκκάκι] Παρασκευή 3 Απριλίου

 

 

Reform & π : Function w/ Kondaktor + 3.14

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Reform και π ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το π07 με καλεσμένο τον Aμερικάνο dj και παραγωγό Dave Summers, a.k.a. Function. Ο Function είναι αδιαμφησβήτητα μια θρυλική φιγούρα της σύγχρονης Τechno και House σκηνής. Με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο, αποτελεί ιδρυτικό μέλλος των Sandwell District, resident του Βερολινέζικου Berghain Club, και artist της γνωστής δισκογραφικής OstGut Ton. Τον Function θα συνοδέψουν οι Kondaktor και 3.14.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 4 Απριλίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

Bad Spencer x Professional Crap Dancers x a.metz

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μετά τα μεσάνυχτα, οι Bad Spencer, Professional Crap Dancers και a.metz, καλεσμένοι στο club του Ρομάντσο. O Bad Spencer είναι μέλος και resident DJ της DIY mobile party ομάδας Yes it does!! Sure it does!! που εδώ και 7 περίπου χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Τους Professional Crap Dancers δεν τους βλέπει η μέρα, περνάνε τον χρόνο τους μέσα στο υπόγειο κρησφύγετο τους κάνοντας συνεχώς σχεδία για παγκόσμια κυριαρχία.  O Άρης Μετζηδάκης (a.metz) ασχολείται από το 2000 συλλέγοντας μουσική και συμμετέχοντας σε διάφορα project.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 4 Απριλίου

 

 

BAD KIDS keep it simple

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το φιλόξενο Komma bar ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το Keep it Simple zine, σ’ ένα πάρτι φωτιά για την άφιξη της νέας έκδοσης ‘’Portraits of Angels & A##holes’’. Τη βραδιά αναλαμβάνουν να ντύσουν με ήχους τα Κακά Παιδιά της μουσικής Τρούπερ και Μπόμπος.  Ελάτε από νωρίς, πάρτε το δικό σας τεύχος, μαζέψτε αφίσες- δωράκια και συζητείστε με τα παιδιά για την ποίηση και τη ζωγραφική.

 

Komma Bar [Μαυροκορδάτου 6], Σάββατο 4 Απριλίου

 


Cabaret Yali Yali // Khidja (Ro) - Lurid Music - Oh Yeah

 


Οι Κhidja είναι το σχήμα των ρουμάνων Andrei Rusu και Florentin Tudor. Οι δυο τους είναι φίλοι πολλά χρόνια και συνεχίζουν τη συνεργασία τους ως Khidja εξ αποστάσεως, αφού ο Andrei ζει στο Βουκουρέστι και ο Florentin στο Λονδίνο. Οι δυο τους έγιναν γνωστοί από το περίφημο "Mustafa", στο οποίο έκαναν remix o Timothy J. Fairplay και ακούστηκε σε πολλά clubs και mixes παγκοσμίως. O χορευτικός ήχος τους συνδυάζει ανατολίτικα και βαλκανικά ακούσματα με τους new wave ρυθμούς των 80s και την balearic αισθητική των 90s. Η Lurid Music είναι η δισκογραφική εταιρία που ίδρυσαν πέρσι οι Alex Hobson και Δημήτρης Κυβέλος από το δισκοπωλείο Kasseta Records. 

Kitty Cat [Σταδίου 7] Σάββατο 4 Απριλίου με είσοδο 5 ευρώ.