Tο 1ο party της χρονιάς αρχίζει τώρα στην Στοά Εμπόρων στο Σύνταγμα

Σήμερα τα Φώτα και ο Ηλεκτρισμός με την K.atou στα decks

Newsroom 6.1.2015 | 11:58

 

Στο πλαίσιο του 2ου κύκλου της πρωτοβουλίας Traces of Commerce - 'Ιχνη Εμπορίου, Δημιουργικές Ανταλλακτικές Κυψέλες στη Στοά Εμπόρων οι Phase¡ & Orila  έχουν ετοιμάσει για σήμερα ένα μεσημεριανό party που υπόσχεται να κρατήσει μέχρι το βράδυ.

 

Η K.atou έχει αναλάβει το 8ωρο set φέρνοντας τους δίσκους που θέλετε να παιχτούν - εξερευνώντας old skool, Chicago house και πειραματικές διαδρομές ενώ παράλληλα η ομάδα του "Συνεργαστήριον" που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την εκτύπωση αφίσας θα παρουσιάσει το πρώτο Live silkscreen printing στα πλαίσια των εργαστηρίων για το Χειροποίητο Χαρτί, την Τυπογραφία, την Εικονογράφηση και την Μεταξοτυπία.

 

Tο 1ο party της χρονιάς αρχίζει τώρα στην Στοά Εμπόρων στο Σύνταγμα

 

  • H Phase! και η Orila αποτελούν δυο από τα πιο δραστήρια αθηναϊκά δισκογραφικά εγχειρήματα με έμφαση στη διατήρηση του physical media ως ολοκληρωμένου μέσου καλλιτεχνικής έκφρασης και της παραγωγής DIY μουσικών εκδηλώσεων. Εξίσου σημαντικό κομμάτι της ύπαρξης των δυο labels είναι οι παραγωγές live εκδηλώσεων που προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα συναυλιακά δρώμενα της πόλης. Με κεντρικό άξονα το DIY, αυτές οι συναυλίες πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους, σπίτια, γκαλερί αλλά και επίσημα συναυλιακά venues. 

 

  • Το «Συνεργαστήριον» συμμετέχει στη δράση «Ίχνη Εμπορίου» σε ένα από τα καταστήματα της Στοάς Εμπόρων, στην οδό Βουλής. Μοντέρνο ατελιέ σχεδιασμού, καλλιγραφίας, επιγραφοποιείο, εκτυπωτικό εργαστήριο και εκθετήριο. Κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα, το «Συνεργαστήριον» προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε εργαστήρια συνεργασίας και εκμάθησης χειροποίητου χαρτιού, εικονογράφησης, χαρακτικής, τυπογραφίας και μεταξοτυπίας.

 

Στοά Εμπόρων,

Βουλής 8-10, Σύνταγμα