10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LiFO.gr

The LiFO team, 11.5.2018 | 12:26

Disco Dallesandro: Jeffrey Hinton

Ξεχωριστή μορφή της underground club σκηνής του Λονδίνου, ο Jeffrey Hinton έρχεται στην Αθήνα για ένα ακόμη Disco Dallesandro Party με disco, pop, house και electro.

12/05, Bequeer, Κελεού 10, 00:00

 

 

Attack Bowl Contest

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Το Latraac φιλοξενεί το Attack Bowl Contest.

 

Την Παρασκευή 11 Μαΐου το Latraac φιλοξενεί το Attack Bowl Contest. Την μουσική κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και του after party αναλαμβάνουν οι Canadian Tuxedos.

11/5, Latraac, Λεωνίδου 63-65, Ώρα: 18:00-01:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Elektrika: Shlømo

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Shlømo

 

O Shlømo βρίσκεται στην καρδιά του Γαλλικού techno underground τα τελευταία χρόνια. Ξεχώρισε με τον χαρακτηριστικό του ήχο και κυκλοφορίες στην δικιά του Taapion Records αλλά και σε labels όπως Delsin, Singular records και Arts Collective. Ζωντανά εμφανίζεται είτε live, είτε ως DJ.

Μαζί του στα decks θα βρεθούν ο Cirkle, resident DJ του Elektrika και του Vault 88 σε μια live εμφάνιση, o a.metz των Analogue, οι ανερχόμενοι Saniter & Theremin και o Zag του Elektrika.

11/5, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 24:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

22 Χρόνια Avopolis

Την Παρασκευή 11 Μαΐου το Avopolis γιορτάζει με ένα μεγάλο party στο Ρομάντσο τα 22 του χρόνια με live από τους Sillyboy's Ghost Relatives (και special guest την Σtella), S.W.I.M., Sworr. και DJ sets από τους Lilis Bros, Chevy & Mr.Z, Blue Lagoon.

11/5, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 20:00, Είσοδος ελεύθερη (με εγγραφή στο http://party.avopolis.gr)

 

 

Eurovision Party

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Eurovison party ετοιμάζει το Bequeer.

 

Chara, Φιλοθέη, Viscosity, Daglara, Darla Qubit και άλλες drag queen σε ρόλους έκπληξη κάνουν πάρτι για τον τηλεοπτικό θεσμό που αγαπάμε να μισούμε.

11/5, Bequeer, Κελέου 10, Ώρα: 24:00, εισ.: 5 ευρώ (με μπίρα/κρασί)

 

 

Discosodoma: The Athens Edition 003

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Massimiliano Pagliara

 

Το mobile party των Discosodoma, αφού αναστάτωσε τα dance floors του ανατολικού Λονδίνου, έρχεται στην Αθήνα για μία και μόνο βραδιά στο six d.o.g.s.

 

Το σάουντρακ αυτήν τη φορά θα είναι οι ηλεκτρονικοί ήχοι του αγαπημένου παιδιού του Βερολίνου και resident DJ του Berghain/Panorama Bar, του Massimiliano Pagliara.

12/5, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

Needless στην Ταράτσα του Bios

Οι resident Djs του Needless, Chevy και Mr.Z παίζουν μουσική από νωρίς το απόγευμα στην ανανεωμένη ταράτσα του Bios.

13/5, Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, Ώρα: 17:00-01:00

 

 

Diskotekken

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Παναγιώτης Μένεγος

 

Tο δίδυμο του Diskotekken Παναγιώτης Μένεγος & Χρήστος Αγγελόπουλος επιστρέφει μετά από καιρό στο αγαπημένο σποτ στο κέντρο της Αθήνας μιξάροντας οbscure disco, house, μεταλλαγμένα synths & techno with a twist σε ένα μεγάλο ανοιξιάτικο party. 

12/5, Cantina Social, Λεωκορίου 8, Ψυρρή, Ώρα: 23:00

 

 

Vanila Showcase

Η αθηναϊκή δισκογραφική εταιρία Vanila (Βανίλα) records σε συνεργασία με το Temple, διοργανώνει μια βραδιά με μουσική από τους: Sawf, Morah και ANFS.

12/5, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 01:00, εισ.: 6 ευρώ

 

 

Jay Glass Dubs & DJ Problems

Ο Δημήτρης Παπαδάτος, το όνομα πίσω από τα μουσικά πρότζεκτ KU, The Hydra και Jay Glass Dubs, είναι συνθέτης, μουσικός και sound artist με έδρα την Αθήνα. Ως Jay Glass Dubs, επικεντρώνεται στη dub μουσική σαν πραγματιστική άσκηση, απογυμνώνοντας τα συνθετικά στοιχεία της φόρμας του είδους στα απολύτως βασικά: τύμπανο / μπάσο / φωνή / εφέ.


Έχει στο ενεργητικό του κυκλοφορίες (σε βινύλιο, κασέτα ή ψηφιακή μορφή) για εταιρείες όπως οι Bokeh Versions, Seagrave και The Tapeworm, πολλές live εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας και τακτική παρουσία με broadcasts και mixtapes σε διεθνείς ραδιοσταθμούς όπως NTS radio, dublab και Resonance FM.

 
O DJ Problems είναι ένας νέος DJ με έδρα την Αθήνα. Επηρεασμένος απο τη dance, συνδυάζει hip hop, bass, footwork & space μουσική.

12/5, Latraac, Λεωνίδου 63-65, Ώρα: 21:00, Είσοδος ελεύθερη

Οδηγός Διασκέδαση