Το «Πλυντήριο» μετακόμισε και εδώ και μερικές ημέρες απλώνει πλέον μπουγάδα στον Κεραμεικό! Ο λόγος φυσικά για το πρωτότυπα διαμορφωμένο μπαρ της Αθήνας που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στην πρίζα με αγαπημένες επιτυχίες από τα 80ς-90ς και 00ς!

 

Στην καινούρια του κατοικία, σε έναν ακόμη μεγαλύτερο χώρο, στη διασταύρωση των οδών Δεκελέων και Ορφέως στην περιοχή του Κεραμεικού, το «Πλυντήριο» συνεχίζει τα ξέφρενα πάρτι με ελεύθερη είσοδο. Όπως πάντα, κάθε Πέμπτη είναι Girls Night και τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνο με ελληνικά ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον κάδο του «Πλυντηρίου» μπαίνουν όλα σε ένα πρόγραμμα με ξένες και ελληνικές επιτυχίες από Madonna, Backstreet Boys και Shakira μέχρι Σάκη Ρουβά, Καίτη Γαρμπή και Μιχάλη Ρακιντζή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

 

 

Είναι αλήθεια πως το «Πλυντήριο», με το προσωπικό του στυλ, έχει αποκτήσει φανατικούς πιστούς και αυτό δεν είναι τυχαίο... Από τη μία οι μουσικές του επιλογές που δεν γίνεται να μην σε ξεσηκώσουν και και από την άλλη η ιδιαίτερη διακόσμησή του με τα παλιά πλυντήρια, όπως αυτό που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεντρικό μπαρ του μαγαζιού και από το οποίο ξεπηδούν κάθε βράδυ εντυπωσιακοί laser προβολείς. Φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες οι απλωμένες μπουγάδες στους τοίχους ακόμα και με ρούχα που έχουν φέρει οι ίδιοι οι θαμώνες. Μπορείς να πιεις το ποτό σου στο μεγάλο τραπέζι του bar που στηρίζεται πάνω σε δύο πλυντήρια ή ακόμα και να φυλάξεις τα πράγματά σου μέσα στους κάδους των πλυντηρίων. Όσο για το τι θα πιεις στο «Πλυντήριο»; Μα φυσικά ξέρεις ότι θα σου σερβίρουν μόνο καθαρά ποτά, πάντα σε λογικές τιμές!

 

 

 

Από Πέμπτη μέχρι Σάββατο, από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, το «Πλυντήριο» πλημμυρίζει και γίνεται το αδιαχώρητο! Αν δεν θες να βγαίνουν τα άπλυτά σου στη φόρα, μάζεψέ τα κι έλα κι εσύ στο Πλυντήριο Bar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το πλυντήριο στο facebook.