Μουσικές για την ψυχή, ατμόσφαιρα γεμάτη θετικά vibes, ένα κήπος μυστικός, κόσμος σε dance mood. Αν και όλα αυτά συνήθως μοιάζουν με κουκκίδες στο χάρτη της διασκέδασης, αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το ένα και μοναδικό DOT.

 

Ακρωνύμιο που βγαίνει από το motto τους “Dance over Thinking”, το DOT έχει τη δική του άποψη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και αυτή η άποψη είναι σίγουρα γεμάτη από τη μουσική του CJ Jeff  αλλά και πολλών άλλων Djs που επισκέπτονται συχνά τα decks του.  

 

Ένα ακόμα μεγάλο hint για το πώς μπορείς να περάσεις καλά από το πρωί είναι ο κρυφός κήπος του σε ένα ξέφωτο που όσο καλοκαιριάζει θα γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό αλλά και τα πολλά events που κατά διαστήματα οργανώνονται από την ομάδα του DOT και δίνουν μία ακόμα αφορμή για party.

 

Αυτές τις μέρες πάντως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο event που ετοιμάζεται αυτή την Πέμπτη 7/5 για τα 2 χρόνια DOT. O CJ Jeff και ο Thodoris Triantafullou θα αναλάβουν τις festive μουσικές και η νύχτα προβλέπεται γεμάτη Dance… over thinking!