Το default είναι ένα σημείο τομής. Ένας τόπος σύζευξης τάσεων και ρευμάτων της σύγχρονης αστικής κουλτούρας όπου νέοι καλλιτέχνες με διαφορετικό υπόβαθρο, έρχονται σε επαφή, ανταλλάσσουν ιδέες και συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό πείραμα μέσα από την παρουσίαση των έργων τους. Η αρχιτεκτονική, η μουσική, η κινούμενη εικόνα, η φωτογραφία, η γραφιστική συνυπάρχουν χωρικά και χρονικά, δημιουργώντας μια σειρά αυτοτελών 'επεισοδίων'.

Φέτος, και σε συνεργασία με το δισκοπωλείο Habeat records, το δεύτερο πλέον κεφάλαιο του default θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο κεντρικότερο σημείο των Αθηνών - την πλατεία Ομονοίας - φιλοξενούμενο σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα των παλιών τυπογραφείων του περιοδικού Ρομάντσο. Οι 22 καλλιτέχνες που συμμετέχουν, θα παρουσιάσουν μια πολύπλευρη οπτικοακουστική εμπειρία μέσα από εκθέσεις, προβολές και παραστάσεις, άρτια συνοδευόμενες από σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς και για πρώτη φορά στην Ελλάδα αναλαμβάνει μία εμβληματική μορφή της house σκηνής, ο μουσικός παραγωγός DJ Qu από το New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών. Μαζί του οι εγχώριοι και βασικοί συντελεστές του default (Bu$$, i:Diom) και του Habeat Records (Mackenzie & Miltiades).