Το Σπέκτρουμ-Φάσμα είναι μια κατάσταση - ένας όρος που δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο σύνολο αξιών, αλλά μπορεί να διαφέρει απείρως μέσα σε ένα συνεχές.
Το Lower Parts αποτελεί έναν τόπο πειραματισμού ποικίλων δράσεων και σύνεργασίας με ετερόκλητους καλλιτέχνες. H εταιρία, λειτουργεί ως δίκτυο, ως ένας κοινός τόπος σύμπραξης-συνέργειας μεταξύ καλλιτεχνών-παραγωγών που εμπλέκονται στην μουσική παραγωγή-κατά κύριο λόγο, αλλά και στις γραφιστικές - multimedia τέχνες, έως και στη μόδα. Στα δύο χρόνια παρουσίας της εταιρίας έχει τέσσερις κυκλοφορίες σε 12'' βινύλια. Το ύφος της μουσικής κινείται σε bass/techno/acid μοτίβα, με κοινό παρονομαστη την εγχώρια παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής.

Στο πλαίσιο της βραδιάς θα παρουσιάσουν τον ήχο τoυ label, οι εκπρόσωποι και συντελεστές του, Astytekk, Boorg, Urbanoise, Faint Object, Tendts, KSTS, DimDj σε live και DJ sets.

Παράλληλα στο project space θα εκθέσουν τη δουλειά τους 8 Έλληνες καλλιτέχνες που κινούνται στο χώρο του digital και new media art. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό για μια εβδομάδα.