Στο Gazarte, η παραμονή Χριστουγέννων παίρνει χρώμα από όλες αυτές τις εικόνες και μυρωδιά από τη λάμψη του Hollywood, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς. Mία νύχτα γεμάτη από την πιο εκλεπτυσμένη ποπ διάθεση που τα τραγούδια της Marilyn Monroe έδωσαν στον κινηματογράφο των 50's , μέχρι τον ακαταμάτηχο βασιλιά της Rock&Roll Elvis Presley, αλλά και στιγμιότυπα από αγαπημένα Musical που ανέβηκαν στο ιστορικό Broadway, δημιουργώντας ένα μύθο και μία ξεχωριστή βάση στην ιστορία του θεάματος.

Από το Cabaret μέχρι το Grease, και από το Moulin Rouge μέχρι τη Gilda. Ένας μουσικός δρόμος, στολισμένος με τις πιο γνώριμες μελωδίες των Billie Holiday, Sherley Bassey, Frank Sinatra, αλλά και πιο πρόσφατες από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο εκρηκτικός νέος της jazz Michael Buble. Μία διαδρομή που περνά μέσα από τα πιο γνώριμα jazz, pop και rock & Roll μονοπάτια, για να καταλήξει σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν συνδυαστεί με την πιο οικουμενική πλευρά των Χριστουγέννων.

Ερμηνεύουν η πλέον καταξιωμένη musical performer Σία Κοσκινά και ο συνθέτης και τραγουδιστής των Μinor Project, Ευστάθιος Δράκος. Δύο τόσο διαφορετικοί ερμηνευτές, θα ενωθούν μέσα από την ενορχηστρωτική ματιά του εξαιρετικού jazz μουσουργού Βαγγέλη Στεφανόπουλου σε μία σύμπραξη με ένα σύνολο εξαιρετικών σολίστ.

Παραμονή Χριστουγέννων στο Gazarte.