Η Laurel Halo είναι μουσικός από το Ann Arbor του Michigan στις Η.Π.Α. Με αφετηρία τη μουσική παράδοση των κεντροδυτικών πολιτειών της Αμερικής, η Halo έχει αναπτύξει έναν προσωπικό ήχο έντονης μουσικότητας, συνδυάζοντας τις ψηφιακές δυνατότητες και την ατμοσφαιρική τεχνική του sampling για να δημιουργήσει μια αίσθηση φυσικής μουσικής ροής και εικονικής έντασης. Έχοντας ασχοληθεί με ετερόκλητα μουσικά είδη μέχρι σήμερα (techno, house, bass, ambient και synth-pop), ο ήχος της καταφέρνει να ακούγεται ιδιαίτερα προσωπικός, συνδυάζοντας χορευτικά νευρικούς ρυθμούς, ετερόκλητες μελωδίες και ηχητικές υφές. Η εμφάνισή της στην Αθήνα έρχεται σε ιδανικό χρονικό σημείο, αμέσως μετά την κυκλοφορία του καινούργιου της άλμπουμ Chance of Rain.

Ο Βασίλης Κουλιγκάς είναι μουσικός, γραφίστας και dj, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κινείται μεταξύ Βερολίνου και Νέας Υόρκης. Είναι ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας PAN, label το οποίο με κάθε κυκλοφορία του επαναπροσδιορίζει το μουσικό χώρο ανάμεσα στην πρωτοποριακή και ηλεκτρονική χορευτική μουσική.

Ο Δ Δ είναι ένας ηλεκτρονικός μουσικός από την Αθήνα. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2009, παίζοντας είτε dj set είτε live. Τον Αύγουστο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του 12'', το Sportex, ενώ η επόμενη κυκλοφορία του, το Skyway. Στα τέλη του 2013 αναμένεται η επόμενη δισκογραφική του δουλειά.