Οι Lucid Dream, μία από τις πιο ελπιδοφόρες νέες μπάντες της, τόσο δημοφιλούς το τελευταίο διάστημα, psych rock σκηνής, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας! Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, θα εμφανιστούν, μαζί με τους My Drunken Haze, στο Six DOGS, στην Αθήνα.

Φανταστείτε την εικόνα. Πρωινή ομίχλη, σκιές μπερδεμένες στους υγρούς καπνούς και την θολή ατμόσφαιρα. Τώρα, μετατρέψτε την εικόνα σε ήχο και το αποτέλεσμα θα είναι οι Lucid Dream. Fuzzed και reverbed κιθάρες, μαζί με τα κρουστά, το αδιάλειπτο υπόκωφο μπάσο και τα ψυχεδελικά φωνητικά συνθέτουν το περιβάλλον στο οποίο οδηγεί τον ακροατή το ψυχοτρόπο ταξίδι που προκαλεί η μουσική τους.

Το κουιντέτο των My Drunken Haze, που θα ανοίξει τη συναυλία της Αθήνας, κλείνει φέτος τρία χρόνια ζωής, έπειτα από μια ταραχώδη πορεία ανακατατάξεων και αλλαγών μελών. Όπως και σε άλλες πρόσφατες εμφανίσεις του μαζί με σπουδαία ονόματα (Allah-las, SingaporeSling), θα κληθεί να τζογάρει με τον 60's retro ήχο του και να παίξει τα ρέστα του ποντάροντας όχι μόνο σε αιθέριες ονειρικές μελωδίες, αλλά και σε σκληρούς garage / psych ρυθμούς. Το 2013 φαίνεται να είναι η χρονιά τους μιας και μέσα στο πρώτο τρίμηνό του κυκλοφόρησαν ήδη ένα EP, Pleasing Illusions, και ένα single, Gambling Woman.