Pi Electronics Label Night

Η δισκογραφική Pi Electronics επιστρέφει στο Temple και παρουσιάζει το ελληνικό ντεμπούτο του Ισπανού Geistform.

Newsroom 21.2.2020 | 00:00

Η δισκογραφική Pi Electronics επιστρέφει στο Temple για το πρώτο label night του 2020 και παρουσιάζει το ελληνικό ντεμπούτο του Ισπανού Geistform.

 

O Rafael Espinosa, γνωστός και ως Univac, μετράει 20 χρόνια δισκογραφίας και σειρά διαφορετικών ψευδονυμων με τα οποία έχει εκδώσει τη μουσική του. Στις αρχές του 2000, ενσωματώθηκε στην μπάντα, 'Dive' του Βέλγου Dirk Ivens, πρωτεργάτη του ΕΒΜ ήχου από τα 80s με τα σχήματα, Absolute Body Control, Klinik και Blok57 μεταξύ άλλων. Το project του, Geistform επικεντρώνεται στο rhythmic noise, industrial ήχο με κυκλοφορίες σε δισκογραφικες όπως η Daft (του Dirk Ivens), η Hands Productions και η Sacred Court.

 

Με αφορμή τον προσεχή δίσκο του Geistform στην Pi Electronics, ο Ισπανός παραγωγός θα επισκευθεί για πρώτη φορά την χώρα μας την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου για να παρουσιάσει το καινούργιο του οπτικο-ἆκουστικό live show. Μαζί του θα βρίσκονται οι djs του label: με τον Zorz να επιστρέφει για μόνο μια εμφάνιση από την Μαδρίτη, τον DΛS, με την πρόσφατη κυκλοφορία του στην Ιταλική 'Slave' και τη Devika που αποτελεί μια από τις πιο ανερχόμενες djs της Αθηνας. To line up πλαισιώνει ο συν-ιδρίτης της Modal Analysis και διεθνώς διακεκριμένος noise παραγωγός, Kondaktor.

ΠΟΤΕ21/02/2020 - 21/02/2020
ΠΟΥTEMPLE ATHENS
Οδηγός Διασκέδαση