5 years Diskotekken w/ Marvin & Guy

Το δημοφιλές mobile party Diskotekken συμπληρώνει πέντε χρόνια παρουσίας στο αθηναϊκό clubbing.

Newsroom 5.10.2019 | 00:00

Το δημοφιλές mobile party Diskotekken συμπληρώνει πέντε χρόνια παρουσίας στο αθηναϊκό clubbing και με αυτήν την αφορμή, οι Παναγιώτης Μένεγος και ο Χρήστος Αγγελόπουλος επιστρέφουν στο six d.o.g.s. και υποδέχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα το δίδυμο των Marvin & Guy.

 

Μarvin & Guy (IT)
Aυτό που ξεκίνησε σαν ένα remix project δύο φίλων στις αρχές της δεκαετίας έχει εξελιχθεί σε ένα φαινόμενο για τη dance κουλτούρα των 10s, με τους Alessandro Parlatore & Marcello Giordani να υπογράφουν το ένα μετά το άλλο indie dance αριστουργήματα για ετικέτες όπως η Life & Death, η Correspondant, η Permanent Vacation και η Hivern Discs μεταξύ άλλων, φέρνοντας σε αυτήν τη δεκαετία όλη την italo και cosmic disco κληρονομιά χρόνων της πατρίδας τους, βρίσκοντας γρήγορα τη θέση τους ως ένα από τα κορυφαία και πιο εκλεκτικά acts της Ιταλίας, καθώς με τις παραγωγές και τα DJ set τους γεφυρώνουν με έναν δικό τους πολύ προσωπικό τρόπο την italo disco και τη σύγχρονη techno.

 

S.W.I.M. (GR)
Με το Gomenaki τους να παίζει παντού & να βραβεύεται μεταξύ άλλων και εκτός συνόρων για το καταπληκτικό του video, οι S.W.I.M., που έχουν κάνει αίσθηση και στις δύο μεριές του Ατλαντικού με την ιδιαίτερη αισθητική τους και τον ξεχωριστό τους ήχο, επιστρέφουν στο stage του six d.o.g.s. με καινούριο και παλιότερο υλικό για να αποδείξουν για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για μία από τις πιο συναρπαστικές περιπτώσεις που έχουν βγει από την local σκηνή τα τελευταία χρόνια αλλά και να γιορτάσουν τα γενέθλια της Loο σε μια απόλυτα ιδανική και ταιριαστή συγκυρία.

 

Diskotekken (GR)
Το mobile party των Παναγιώτη Μένεγου & Χρήστου Αγγελόπουλου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 σερβίροντας "indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s, μεταλλαγμένη disco για όσους δε θέλουν να γυρίζουν μόνοι τους σπίτι και acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers", όπως έλεγε το πρώτο δελτίο Τύπου που έστειλαν. Από τότε, τα indie anthems έγιναν λιγότερα, η house και η μεταλλαγμένη disco αυξήθηκαν γεωμετρικά και πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι, με σταθερή πάντα την αγάπη τους για τα σκοτεινά synths. Πολλά venues, καλεσμένοι όπως ο Scott Fraser, οι Optimo, o Richard Fearless, o Mondowski και o Timothy Fairplay και συνεργασίες με το Plissken και αρκετές δημιουργικές ομάδες της πόλης, κάπως έτσι πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια και το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου ανοίγουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και κλείνουν το clubnight με ένα επετειακό DJ set σχεδιασμένο ειδικά για την περίσταση.

ΠΟΤΕ05/10/2019 - 05/10/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση