Η δισκογραφική Lower Parts ξεκινάει το 2019 με ένα event στο Ρομάντσο και καλεσμένους τους: Tsev, Αyshel, Dog2th, Sonic Warfare, Astytekk και DJ Problems.


Ayshel
H Ayshel είναι μια νέα Dj που ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ο ήχος της αποτελεί ένα συνδυασμό του "τότε" με το "σήμερα". Τα set της, συνήθως βασισμένα στην techno, επιχειρούν να γεφυρώσουν τις metal μουσικές καταβολές της με industrial ήχους, συνδυασμένους με tribal και acid στοιχεία, καθώς και επιρροές από την UK σκηνή.

 

Sonic Warfare (aka Ange Lika)
Ένα πειραματικό-ερευνητικό πρότζεκτ το οποίο επιχειρεί να εξερευνήσειτο συνθωματικό μικρόκοσμο του ηλεκτρονικού ήχου μέσα από τον μακρόκοσμο ευρύτερων χωρικών μορφών και κατευθύνσεων.

 

Tsev
O Tsev είναι ένα νεαρό θηλαστικό, γεμάτο όρεξη, που φτιάχνει περισσότερη μουσική από όση έχει προλάβει να ακούσει. Η μουσική του δεν είναι Psychedelic Rock, δεν είναι Techno, δεν είναι Experimental Noisewave και δεν είναι ειρωνικό Trash.

 

D0G2TH
Ο dog2th γαλουχήθηκε με τους ήχους της Rap, της Drum n 'Bass και της Dubstep αρχικά και στη συνέχεια με τη μετάλλαξή τους στο Memphis Rap, τη Phonk και το Trill. Στα χρόνια που ακολούθησαν τον πρόωρο θάνατο του θρυλικού DJ Rashad, ο dog2th βρήκε τον εαυτό του βυθισμένο στους ήχους του Chicago Footwork.


Asty Tekk
O άνθρωπος πίσω από την δισκογραφική εταιρεία Lower Parts.

 

DJ Problems
Προβληματική φιγούρα με εκτεταμένη μουσική παλλέτα.