Εδώ και 15 χρόνια η Paula Temple χαράζει το δικό της ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι τόσο ως παραγωγός όσο και DJ. Ο ήχος της έχει στοιχεία δυναμικής techno, noise, βαρύτονες μελωδίες και παύσεις που κόβουν την ανάσα για να την επαναφέρουν δυναμικά στο ρυθμό του dancefloor.

 

Το 2013 και 2014 αντίστοιχα κυκλοφόρησε τα ''Colonized'' και ''Deathvox'' στην R&S Records. H συνέχεια περιλάμβανε remix σε πασίγνωστα avant garde acts της ηλεκτρονικής μουσικής όπως The Knife, Perera Elsewhere & Planningtorock.

 

To 2016 η R&S κυκλοφόρησε αποκλειστικά τα remix της για το ''Roadblox'' των The Prodigy. Μια από τις σχετικά πρόσφατες παραγωγές της, το ''Gegen'', το οποίο εμπνεύστηκε από την βερολινέζικη queer κοινότητα της οποίας αποτελεί υπερήφανο μέλος, έχει εξελιχθεί σε ύμνο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικης παγκοσμίως.

 

Το ''Speck of The Future'' που κυκλοφόρησε στην Materials του Chris McCormack συμπεριλήφθηκε στη συλλογή ''Exhibitionist'' του Jeff Mills. Η Noise Manifesto, δισκογραφική που επιμελείται η ίδια προσωπικά, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017 το ''Decon/Recon'', που περιλαμβάνει 4 tracks, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τις Rrose, SØS Gunver Ryberg και Aïsha Devi. Την διετία 2016-2017 έκανε συμπαραγωγή με την Karin Dreijer (Fever Ray) στο νέο album της ''Plunge'' που κυκλοφόρησε μέσα στο 2017.

 

Στην πιο πρόσφατη split κυκλοφορία της, ένα πανέμορφο μπλέ 12άρι με τον Eomac, ανακαλύπτει κανείς 2 tracks που ακροβατούν ιδανικά ανάμεσα στην ατμοσφαιρικότητα, τον θόρυβο και την techno. Μαζί της στο 6 d.o.g.s. θα είναι οι δικοί μας Jerm (Analogue) και Echo Flex (Electric Pressure).