Τo Σάββατο 7 Ιουλίου η ταράτσα του Ρομάντσο, φιλοξενεί την σύμπραξη δύο εκ των πιο δραστήριων mobile parties της πόλης, του Needless και του Κορμοράνου. Οι τρεις τους υποδέχονται τον ανερχόμενο Ισραηλινό DJ και παραγωγό Autarkic.

 

O Autarkic είναι ο Nadav Spiegel από το Tel Aviv. Η μουσική καριέρα του ξεκίνησε το 2015, όπου άρχισε να κυκλοφορεί μουσική σε labels όπως Golf Channel, Turbo και Disco Halal, μεταξύ άλλων.

 

Φημίζεται για τις εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις του και τα πολύ καλά, λυρικά club tracks που σκαρώνει με εργαλεία του πέρα από synths, samplers και drum machines, την ίδια του τη φωνή. Στην Αθήνα αυτή τη φορά θα τον ακούσουμε ως DJ, μετά την παρθενική του Live εμφάνιση στην πρωτεύουσα, στο Plissken του περασμένου Δεκεμβρίου.

 

Επίσης προσκεκλημένοι είναι το νεοσύστατο εγχώριο σχήμα των Μάριου Βισβίκη και Πάνου Τσίγκου για μια ζωντανή εμφάνιση που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Μαζί τους οι resident DJs του Κορμοράνου, Body Double και Blue Lagoon και ο resident του Needless, Chevy.