Μετά τη Βενετία και την Κωνσταντινούπολη, οι Pane Per Poveri έφτασαν στον τελευταίο τους προορισμό, την Αθήνα, όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Amateurboyz για ένα μεγάλο πάρτι, φέρνοντας το βερολίνεζικο vibe το Σάββατο 8 Απριλίου στο Janeiro, τη θρυλική λαϊκή καφετέρια της πλατείας Ομόνοιας.

Line up: Christophe Hamaide-Pierson, Lakuti, Amateurboyz, Hanno Hinkelbein.

 

Ο Christophe Hamaide-Pierson (Paris) είναι το 1/2 του καλλιτεχνικού δίδυμου assume vivid astro focus, αλλά και ανεξάρτητος εικαστικός καλλιτέχνης και DJ.

 

Η Lakuti (Uzuri Recordings, Süd Electronic) έχει παίξει σε μέρη όπως το Panorama Bar στο Βερολίνο, το Fabric και το Corsica Studios στο Λονδίνο, το Rex Club στο Παρίσι και πολλά άλλα. Κατάγεται από το Soweto του Γιοχάνεσμπουργκ όπου και ξεκίνησε να διοργανώνει της πρώτες της house βραδιές.

 

O Hanno Hinkelbein (Killekill, Death By Rainbow), βετεράνος της techno, προτοεμφανίστηκε το ’96. Έχει παίξει στο Ugly Funk στο Λονδίνο, στο Monox στη Γλασκώβη και στο Tresor, στο OstGut αλλά και στο Berghain στο Βερολίνο. Τον τελευταίο καιρό κινείται και στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού παίζοντας σε clubs όπως το Dickslap του Σιάτλ και το Akbar του Los Angeles.